Computer Care Tips voor een Flash Drive

Computer Care Tips voor een Flash Drive


Flash drives zijn uitgegroeid tot een populair middel van het opslaan en overdragen van gegevens tussen computers, vooral omdat de hoeveelheid opslagruimte op de stations zijn groter geworden. Echter, flash drive mislukkingen zijn niet ongewoon en kan vooral verwoestende zijn als u een beroep doen op een schijf om al uw belangrijke gegevens te houden. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om te zorgen voor uw flash-drive te nemen, verlengt de levensduur en uw gegevens veilig te houden.

Vocht, warmte en koude

Flash drives, zoals de meeste mechanische apparaten, niet goed als ondergedompeld in water of worden blootgesteld aan extreme temperaturen te reageren. Laat de schijf niet achter op een plek waar je het risico dat iets op morsen kon lopen. Ook, laat hem niet in de locatie met grote temperatuurschommelingen, zoals in een auto in de winter of zomer.

Flash Drive Storage

Als de flash drive heeft een dop aan op de USB-connector te beschermen, houden de aandrijving afgedekt als ze niet aangesloten op de computer. Sommige schijven hebben ook de optie om de USB-connector uit te breiden naar de drive zelf. Houd de flash drive gesloten als het niet in gebruik is.

defragmenteren Gevaren

defragmenteren nooit uw flash drive. In tegenstelling tot de harde schijven van computers die moeten worden gedefragmenteerd als regulier onderhoud, het defragmenteren van een flash drive doet niets om vaart te zetten achter de prestaties en kan eigenlijk verminderen van de levensduur van de aandrijving.

Beperkt aantal toegestane Schrijft

Een flash-drive heeft een aantal toegestane schrijft in zijn leven. Dit hangt af van het type aandrijving, maar is typisch 10.000 of 100.000 schrijft. Vanwege dit, moet u wijzigingen in documenten op uw computer, en vervolgens de afgewerkte documenten over te dragen aan uw flash-drive.

Juiste Flash Drive Removal

Vergeet niet om de flash drive correct te verwijderen uit de computer wanneer u klaar bent met het gebruik. Sluit alle geopende bestanden en mappen en zorg ervoor dat het apparaat correct is gestopt in Windows voordat het station uit de USB-poort te trekken.