Hoe kan ik Java downloaden voor Windows XP SP2

Hoe kan ik Java downloaden voor Windows XP SP2


Java is een soort van Web element dat op uw computer moet worden geïnstalleerd om voor uw webbrowser om een ​​heleboel websites goed weergegeven. Als u een bezoek sites die kamers, games of video's ingebed in hen zul je Java nodig hebt op je computer hebt chatten. Wilt u Java downloaden op een computer met Windows XP Service Pack 2, moet u uw computer webbrowser te gebruiken.

instructies

1 Open uw computer webbrowser. De standaard webbrowser van Windows XP Service Pack 2 is Internet Explorer (er is een pictogram voor dit programma op uw bureaublad), maar u kunt elke webbrowser die u wilt gebruiken.

2 Ga naar de belangrijkste Java-website (zie 'Verwijzingen' sectie voor link).

3 Klik op de rode knop die is gelegen in het midden van de pagina die u op zoek bent naar dat wordt aangeduid met "Gratis Java Download." Dit brengt u naar een andere pagina.

4 Klik op de rode knop aan de bovenkant van het scherm met het label "Gratis Java Download."

5 Klik op de "Save As" knop in de kleine grijze venster dat in uw webbrowser verschijnt. Dit zal het Java-installatiebestand te downloaden naar uw Windows XP Service Pack 2 computer. Zodra het bestand volledig is gedownload, kunt u dubbelklikken op het met uw muis om het te installeren op uw machine.