Hoe kan ik een Creative Sound Blaster-kaart te installeren

Creative is een bedrijf dat vooral bekend voor de productie van computer geluidskaarten onder de merknaam Sound Blaster. In een poging om te concurreren met goedkope-moederbord op basis van geluid chips, de huidige Sound Blaster-kaarten zijn onder andere high-end functies, zoals een versnelde geluid om de prestaties van games, van hoge kwaliteit 24-bit audio-opname en weergave te verhogen, en multiple-kanaals surround sound output. Als u een Sound Blaster geluidskaart hebt gekocht voor uw thuiscomputer, installeren is een proces dat in slechts een paar stappen kan worden afgerond.

instructies

1 Zet de computer uit en koppel alle kabels en externe apparaten zoals het toetsenbord, muis, printer en monitor. Zoals u kabels verwijdert, vindt u het misschien nuttig om ze te markeren met plakband, zodat u geen moeite ze te vervangen wanneer je klaar bent met de installatie van de Sound Blaster-kaart zal hebben.

2 Verplaats de computer toren op een tafel of werkbank. Plaats de toren op zijn kant, zodat het verwijderbaar zijpaneel naar boven gericht. Draai de schroeven aan de achterkant van het zijpaneel, en til het paneel uit de buurt van de computer toren op het moederbord te onthullen.

3 Zoek een open uitbreidingssleuf op het moederbord en verwijder de Phillips-schroef die de metalen afdekking voor de opening aan het einde van de sleuf. Til het afdekplaatje uit de computer en bewaar deze op een veilige plaats voor het geval u besluit om de Sound Blaster van de computer later te verwijderen. Reserveer de schroef.

4 Laat de Sound Blaster-kaart in de lege sleuf en duw de kaart voorzichtig naar beneden totdat de contacten op de bodem van de kaart volledig zitten in de sleuf. Zet de kaart met behulp van de gereserveerde Phillips-schroef.

5 Vervang het zijpaneel van de computer toren en schroef deze op zijn plaats.

6 Zet de computertoren naar zijn oorspronkelijke positie en alle kabels die aan het begin van de procedure verwijderd vervangen.

7 Plaats de software-cd die bij de Sound Blaster-kaart, en volg de aanwijzingen die op het scherm verschijnen om de software en drivers voor de kaart te installeren. Als u niet over de originele software-cd hebt, download dan de software van de Creative support website.