Problemen met een Kingston 2.0 USB Flash Drive

Problemen met een Kingston 2.0 USB Flash Drive


Kingston, een computer hardware bedrijf, produceert een breed scala aan opslagapparatuur. Dit omvat de Kingston 2.0 USB flash drive. Omdat de flash drive bevat geen bewegende delen is het minder waarschijnlijk om de technische kwesties in verband met draaiende harde schijven tegenkomen. Echter, als je een dergelijk probleem hebben ervaren zijn er een aantal methoden om de situatie op te lossen.

instructies

1 Controleer of uw computer beschikt over USB 2.0-poorten geïnstalleerd. Als u don & # 039; t de computer is niet van plan om te kunnen uploaden en downloaden op de gegeven overdracht snelheden op de Kingston 2.0 & # 039; s verpakking. Klik op "Start", "Configuratiescherm", "Systeem", "Hardware" en tenslotte "Device Manager." Wanneer het venster Device Manager belastingen te scrollen door de lijst met hardware op de computer is geïnstalleerd. Als je USB-poorten met "verbeterde" ernaast uw computer de upgrade USB-aansluitingen. Zo niet, dan is uw computer nog steeds actief USB 1.1-poorten. Het is mogelijk om te upgraden naar USB 2.0, maar je moet een intern geïnstalleerde USB 2.0 PCI-kaart te kopen, opent u de binnenkant van de computer, steek de PCI-kaart in een vrij PCI uitbreidingsslot (gelegen op het moederbord), sluit de computer en installeer de meegeleverde stuurprogramma's met de installatie van de driver-cd.

2 Bestanden verwijderen off van de USB flash drive. Als de schijf vol is u niet in staat om extra programmering op te slaan op de schijf zijn. Open (My) "Computer" en dubbelklik op het verwisselbaar apparaat. Rechtsklik op de bestanden die u wilt verwijderen en kies "Verwijderen."

3 Controleer de verbinding tussen de Kingston USB flash drive en de computer. Indien de schijf niet correct geplaatst de computer herkent de hardware detecteren.

4 Formatteren van de schijf als u niet in staat om een ​​van de bestanden op de schijf te openen zijn. Dit komt doordat het apparaat is beschadigd. Dit gebeurt meestal wanneer u de flash drive los te koppelen van uw computer, terwijl het systeem nog steeds gegevens leest uit op het station. Keer terug naar (My) "Computer" met de rechtermuisknop op de flash drive en selecteer "Format."