Hoe te converteren van een string naar een nummer in MySQL

MySQL heeft conversie functies waarmee u te dragen van een string variabele naar een integer. De tekenreeks moet een nummer om goed te zetten bevatten, maar u kunt dan plaatst de geconverteerde integer variabele in een integer tabel veld. U moet alle stringvariabele converteren naar een integer voordat je een string naar een aangewezen als een integer tabelveld kunt invoegen.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en selecteer "Alle programma's." Klik op "MySQL," en klik op 'Query Browser "om de MySQL-codering-interface te openen.

2 Typ de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toegang tot de MySQL database. In het drop-down box, selecteert u de naam MySQL database en klik op "Inloggen."

3 Type de code om te zetten naar een integer. De volgende code zet de string "123" naar een integer waarde:

set omgezet = select cast ( '123' als int);

4 Voeg de geconverteerde integer naar een veld in de tabel. De volgende code voegt de geconverteerde integer naar de "ORDER_NUMBER" veld in de "bestellingen" tabel:

invoegen in orders (klant, ORDER_NUMBER) waarden (1, omgerekend);

5 Klik op de knop "Uitvoeren" in Query Browser om de code uit te voeren. De software geeft het aantal rijen beïnvloed door de vraag, wat slechts één inbrengen.