Hoe kan ik een laptop verbinding met het internet via een mobiele telefoon

Hoe kan ik een laptop verbinding met het internet via een mobiele telefoon


Als je het net op je telefoon kunt surfen, kunt u in staat om die verbinding op uw laptop of als een lijn voor iets wat lijkt op een dial-up verbinding. Veel mobiele telefoon bedrijven bieden deze service - om te profiteren van het te nemen, alles wat je hoeft te doen is erachter te komen of uw provider is een van die bedrijven en een paar stappen om online te gaan.

instructies

1 Bel uw telefoon bedrijf of inloggen op uw account online en erachter te komen of een "phone-as-modem" functie is opgenomen in uw plan. Als het niet, vraag dan of het kan worden toegevoegd. Er zal meestal een tarief per minuut of een vast maandelijks bedrag voor onbeperkt toegang. Je kan hebben om een ​​programma te downloaden vanaf de website van uw provider of bezoek een van hun locaties te halen een software-cd.

2 Zoek uw mobiele telefoon naar een tool of een setup paragraaf "phone-als-modem." Sommige telefoons niet vereisen dat u handmatig de telefoon zetten in de modem-modus, dus als je het niet ziet, maak je geen zorgen. Kijk in de "Extra", "Setup" of "Internet Options" menu's op uw telefoon. Als je dat doet vinden, moet u de telefoon in "modem mode" zetten voor het aan het werk.

3 Installeer en open een programma uw provider nodig is en sluit uw telefoon aan op uw laptop met behulp van de kabel die met je telefoon of één die door uw provider (meestal een USB-kabel) kwam. Zet uw telefoon in de modem-modus, indien nodig. Als je provider geen software heeft verstrekt, moet u wellicht het opzetten van een "Nieuwe Internet-verbinding" op uw computer net alsof u zich heeft aangemeld met een nieuwe Internet service provider. Ga naar "Network and Sharing" in het menu "Start" en klik op "Opzetten van een verbinding of netwerk". Als je wel een modem programma, moet uw telefoon / modem te detecteren en vereisen slechts een klik of twee van u om uw Internet-sessie beginnen.

Hints

  • Veel mobiele telefoons niet over deze functie bieden.
  • Als uw mobiele telefoon heeft geen signaal, dan zul je niet in staat zijn om verbinding met het internet.
  • Probeer niet om de telefoon te gebruiken om verbinding te maken met het Internet, tenzij u zeker weet dat bedekt is tegen een prijs die je kunt veroorloven; zonder een onbeperkt data-abonnement, surfen op het net met je telefoon kan erg duur.
  • Uw internetverbinding via uw mobiele telefoon zal waarschijnlijk niet met hoge snelheid, dus als je met hoge snelheid voor werk of ander gebruik van internet nodig, wilt u wellicht niet afhankelijk te zijn van het gebruik van uw telefoon.