Hoe om gewiste bestanden herstellen in Windows

Hoe om gewiste bestanden herstellen in Windows


Heb jij wist het fotoalbum voor je zus middelbare school diploma-uitreiking en weet niet waar te herstellen op uw computer? Het is een gemeenschappelijke mythe dat als je eenmaal een computerbestand heeft verwijderd, is het voor altijd verloren. Maar er zijn verschillende manieren om gewiste bestanden in Windows te herstellen.

instructies

bestanden herstellen

1 Controleer of de bestanden in de 'Prullenbak'. Om toegang te krijgen tot de "Recycle Bin," klik op "Mijn Computer" en klik op de sectie "Mappen" langs de linkerkolom om meer mappen te laten zien. Selecteer "Prullenbak" en zoek naar het ontbrekende bestand.

2 Bereid je voor om te doen een systeem te herstellen op uw pc. Een systeem te herstellen is als een tijdmachine voor uw computer. Wanneer u een systeem te herstellen, zal uw computer zelf te herprogrammeren om de manier waarop het was op een bepaald moment voor. Door het uitvoeren van een systeem te herstellen, kunt u bestanden herstellen als je je al hebt leeggemaakt "Recycle Bin."

3 Klik op "Start" te doen een systeem te herstellen. Houd in gedachten een systeemherstelpunt worden alle wijzigingen die u hebt aangebracht op uw pc na de opgegeven datum te verwijderen. Dit betekent dat je misschien niet wilt om deze bewerking uit te voeren als je belangrijke bestanden op uw computer.

4 Type "System Restore" in de "Zoeken" box. Er verschijnt een venster waardoor je twee opties: "Recommended herstellen" en "Kies een ander herstelpunt." Selecteer "Kies een ander herstelpunt" en u krijgt een lijst van herstelpunten te zien.

5 Klik op het herstelpunt met een datum voordat u de bestanden verloren. Klik op "Bevestigen", dan is uw pc opnieuw op. Zodra uw pc volledig is opgestart, zal u het bestand op de locatie die zij eerder was te zien.

Hints

  • Alleen niet een systeem te herstellen als je geen belangrijke bestanden die u onlangs hebt toegevoegd hebben.