Hoe te Vocals Verwijderen uit een WAV

Musici en kunstenaars produceren van nummers die wereldwijd de aandacht te krijgen. Voor zangers om deze nummers correct repeteren, is een instrumentale versie van het nummer nodig is. Als er geen instrumentale versie beschikbaar is, kan het een probleem zijn. Zingen op de top van de zang van het originele lied is niet erg comfortabel. Om dit te voorkomen, kun je meestal verwijderen van de zang van de WAV-bestand.

instructies

1 Download de laatste versie van Audacity van de website (zie bronnen) en installeer deze door te dubbelklikken op de installateur in het installatiebestand.

2 Een nieuw item zal naar uw menu "Start" worden toegevoegd. Launch Audacity en wacht voor de interface te laden.

3 Importeer het WAV-bestand in Audacity door de WAV-bestand te slepen naar uw Audacity-venster. Klik op de pijl op de linkerkant van de titel van het nummer (wees naar beneden) om het spoor menu te zien en kies "Split Stereo Track."

4 Zie het onderste deel van de baan (gelabeld "rechts") en selecteer de volledige golflengtebereik. Klik op de "Effect" menu-item op de menubalk en selecteer "Omkeren."

5 Ga terug naar het menu spoor door het selecteren van dezelfde pijl en zet deze op "Mono." Doe hetzelfde met het andere kanaal.

6 Sla het bestand met behulp van de "Opslaan als" dialoog, zodat u het gewenste formaat te krijgen en het behoud van het oorspronkelijke onbewerkte bestand.

Hints

  • 1. Deze techniek werkt alleen als de zang is in het midden en de andere geluiden rond. In andere stereo WAV bestanden, kan de stem in een enkel kanaal, terwijl de rest van de muziek in andere. U kunt de zang verwijderen door het splitsen van de stereo track met behulp van stap 3 en vervolgens het verwijderen van de vocale kanaal door te klikken op de knop "X" net links van de pijl.
  • 2. VST (Virtual Studio Technology) plug-ins zoals Knockout en Voice Trap kan ook worden gebruikt om de zang van een track op te heffen. De software die u gebruikt misschien enigszins verschillende commando's of feature namen hebben.
  • Afhankelijk van de baan, kunnen andere instrumentale zoals bas en enkele zwakke beats worden verwijderd samen met de stem. Als u dit niet wilt, moet u een instrumentale versie van het nummer te vinden.