Hoe vindt Affiliates voor een website

Uw website wordt steeds een beetje meer populair en nu wil je affiliate reclame toe te voegen aan uw pagina's, maar je weet niet waar ze te vinden. Je ziet banner advertenties op allerlei websites en je hebt gedacht van zetten een paar op uw site om een ​​beetje extra inkomen te verdienen ... als je maar wist waar deze filialen te vinden. Het goede nieuws is, bijna altijd grote Internet business en website heeft een affiliate programma dat web-uitgevers zoals jij kan meedoen, ongeacht hoe groot of klein uw website is. Dus, lees dan verder om erachter te komen hoe om filialen voor uw website te vinden. Deze eenvoudige artikel zal u waar u populaire filialen om toe te voegen aan uw website te tonen.

instructies

Hoe vindt Affiliates voor een website

1 Ga naar een groot internetbedrijf zoals Ebay, Overstock.com en Amazon.com. Kijk naar de bodem van hun pagina in de onderste navigatiebalk waar er meestal links voor contact opnemen met de onderneming, algemene voorwaarden en ga zo maar door. Je zou een link die zegt "Affiliates" of "Adverteren" te vinden. Als dat zo is, klik op deze link en meld je aan voor hun affiliate programma.

2 Ga naar een grote reclame op het internet bedrijf dat affiliate programma's organiseert voor kleinere bedrijven, zoals LinkShare of Commission Junction (cj.com). Maak een account aan met één van die bedrijven en surfen via hun affiliate programma's. Ze werken samen met veel bedrijven en bieden tekstlinks, banners en meer geavanceerde reclame die je gewoon kunt knippen en plakken in uw website. U vraagt ​​voor elk programma afzonderlijk met een simpele klik van de muis. Na goedkeuring plak deze affiliate advertenties direct in uw website.

3 Zoeken op het internet voor affiliate reclame of affiliate programma's en je zal een groot aantal websites die informatie over affiliate programma's en een paar die honderden bedrijven die op zoek zijn naar de website van affiliates lijst aanbieden. Meldt u aan voor web reclame nieuwsbrieven, of bezoek online of interactieve reclame websites. Ze bieden meer informatie over waar u affiliate programma's te vinden, hoe u uw conversies te verhogen, en welke affiliate programma's zijn de meest lucratieve.

4 Netwerk met andere website-uitgevers en webdesigners. Vraag hen over hun eigen affiliate programma's, en houd je eigen oor aan de grond voor nieuwe en opkomende affiliate mogelijkheden. Bijna elk bedrijf heeft vandaag een soort van affiliate programma, en ze zijn geïnteresseerd in het uitbreiden van hun bereik op het internet. Er is volop gelegenheid voor u om te profiteren van dit nieuwe medium als je weet waar je moet kijken!

Hints

  • Aanmelden voor meer dan een affiliate programma is een goed idee, maar zorg ervoor dat u kunt beheren en bijhouden van alle van hen.
  • Zoek filialen die overeenkomen met uw website content en de belangen van de bezoekers van uw website.
  • Volgen en analyseren van uw affiliate accounts en zien welke het beste presteren. Experimenteren en te verplaatsen advertenties aan een hogere conversie gebieden als ze niet goed presteren.
  • Blijf op de hoogte met de nieuwste affiliate marketing trends en technologieën. Het wordt dagelijks veranderen!
  • Inschrijven met een grote affiliate bedrijf dat een selectie van filialen heeft is een geweldige manier om de toegang tot veel bedrijven krijgen meteen, maar je mag niet de juiste partners voor uw site te vinden. direct te zoeken met bedrijven die u weet dat uw bezoekers geïnteresseerd zijn in is de beste manier om de juiste partners en de beste programma's te vinden.
  • Het leren van HTML en het verkrijgen van een praktische kennis van JAVA zal u helpen bij het toevoegen van links en banners naar uw site.
  • Affiliate reclame kan afbreuk doen aan de algehele aantrekkingskracht van uw site. Zorg ervoor dat u uw reclame te houden tot een minimum beperkt, maar wees ervan bewust dat het plaatsen van te weinig advertenties op uw site kan resulteren in een zeer paar klikken.
  • Affiliate campagnes verlopen, dus als je dezelfde advertentie Post over uw site, moet u naar een andere advertentiegroep repost voor in de plaats, toen de campagne eindigt. Zorg ervoor dat u op te sporen en te onderhouden al uw advertenties, zodat je niet verlopen campagnes bevorderen.
  • Sommige bezoekers zullen sites met veel banner advertenties en affiliate links te voorkomen. Zorg ervoor dat uw affiliate advertenties overeenkomen met uw site-inhoud en de integriteit van uw site te onderhouden.