Hoe kan ik de harde schijf op de ThinkPad 600E Upgrade

Hoe kan ik de harde schijf op de ThinkPad 600E Upgrade


Weten hoe u uw Thinkpad harde schijf compartimenten maakt harde schijf upgrades snel en eenvoudig proces. IBM ontwierp de Thinkpad, zodat de gebruikers van de harde schijf kunt upgraden in een paar stappen. IBM biedt ook de mogelijkheid om met behulp van de Ultraslim Bay HDD (harde schijf) Adapter aan een tweede harde schijf in uw 600E UltraSlim Bay te installeren. Verbetering of het toevoegen van een tweede harde schijf kan uw Thinkpad 600E om meer bestanden op te slaan.

instructies

Vervang de primaire harde schijf

1 Schakel de Thinkpad en sluit het beeldscherm. Koppel de AC-adapter. Zet uw Thinkpad om en plaats hem zodanig dat de voorkant u gezichten.

2 Schuif de batterij-ontgrendeling in het midden van de onderkant van uw 600E in de "Unlock" stand. De batterij springt iets naar buiten. Trek de batterij omhoog om deze te verwijderen.

3 Verwijder de munt schroef rechts van het lege batterijvak. Wrikken uit de harde schijf deksel naast de munt schroef met uw munt of een schroevendraaier.

4 Trek aan het plastic lipje naar buiten om uw oude harde schijf te verwijderen. Plaats uw oude harde schijf voorzichtig naar beneden op een veilige plaats.

5 Duw je nieuwe harde schijf in de harde schijf compartiment. U hoeft niet te veel kracht uit te oefenen. Als je weerstand voelt, trek de harde schijf iets naar buiten en druk deze voorzichtig naar binnen weer.

6 Deksel van de harde schijf compartiment. Vervang de munt schroef. Lijn de batterij met scharnieren naar de voorzijde van uw 600E en kantel de accu omlaag om het vastklikken.

7 Zet uw Thinkpad rechtop. Sluit de AC-adapter. Open het beeldscherm.

8 Plaats de schijf van het besturingssysteem dat u wilt installeren in uw 600E CD-ROM drive. Zet uw Thinkpad. Volg de instructies op het scherm om het besturingssysteem te installeren op uw nieuwe harde schijf.

Voeg een tweede harde schijf Met de Ultraslim Bay

9 Schakel de Thinkpad en sluit het beeldscherm. Koppel de AC-adapter. Zet uw Thinkpad om en plaats hem zodanig dat de voorkant u gezichten.

10 Schuif de slider release voor de Ultraslim Bay aan de linkerkant van uw Thinkpad naar links. Trek het apparaat dat in de Ultraslim Bay.

11 Plaats uw Ultraslim Bay harde schijf-adapter, zodat de connector pinnen u geconfronteerd en het compartiment voor de harde schijf naar boven gericht. Trek de metalen stopper aan het uiteinde van de adapter omhoog.

12 Plaats voorzichtig uw harde schijf in het compartiment met het etiket naar beneden en de pennen naar u toe. Plaats uw twee duimen op externe pinnen van de adapter. Gebruik je wijsvingers naar de harde schijf te trekken in de richting van de connectoren tot deze stevig is aangesloten.

13 Duw de metalen stop terug naar beneden. Schuif de Ultraslim Bay HDD-adapter in Ultraslim Bay van uw Thinkpad totdat deze vastklikt.

Hints

  • Volg de link "Lenovo Support en downloads" in het hoofdstuk "Resources" om uit te zoeken welke soorten harde schijven uw Thinkpad 600E ondersteunt. De 600E is ontwikkeld door IBM, maar wordt nu ondersteund door Lenovo onder een licentieovereenkomst.
  • Wees voorzichtig bij het verwijderen en installeren van harde schijven. Hardware Maintenance Manual IBM waarschuwt dat plotselinge bewegingen en stoten een harde schijf kunnen beschadigen.