Hoe kan ik muziek video bestanden te converteren naar Sony MP3

Hoe kan ik muziek video bestanden te converteren naar Sony MP3


Het omzetten van muziek video-bestanden naar MP3-bestanden voor Sony merk elektronica, net als hun MP3-spelers, is eenvoudig met behulp van gratis software online hebben gevonden. De meeste muziek videobestanden in AVI, MPG, MPEG, .flv, .wmv of .mov. Standaard video en audio-editing software kan alleen het audiogedeelte van de muziek video bestand uit te pakken en exporteren als een MP3-bestand binnen enkele minuten. De kwaliteit van de MP3 varieert omdat het afhankelijk is van de kwaliteit van het geluidsspoor van de originele muziek videobestand.

instructies

1 Download een exemplaar van Cool Edit Pro. Deze software is vrij van softpedia.com te downloaden en stelt gebruikers in staat om muziek te videobestanden te converteren naar MP3-bestanden. Andere software programma's zoals Adobe Audition, Adobe Premiere Pro en Sony Vegas of Sony Sound Forge ook deze functie vervullen, maar ze zijn niet gratis te downloaden.

2 Installeer Cool Edit Pro door het volgen van de eenvoudige aanwijzingen op het scherm tijdens het installatieproces. Steek de muziekvideo bestand in Cool Edit Pro door te klikken op "File" linksboven deel van het programma, dan submenu "Open." Hierdoor wordt een Verkenner-venster waar de gebruiker kan navigeren naar de locatie van de muziek video bestand op hun harde schijf te openen, dubbelklikt u op het bestand om het in Cool Edit Pro openen. Zodra het bestand is geopend in Cool Edit Pro wordt vervolgens kan worden omgezet. Klik op "File" en vervolgens submenu "Opslaan als". Selecteer "File Format" en selecteer "MP3", zal er andere opties, zoals "Bitrate", de gebruiker kan deze veranderen als ze willen, maar de standaard instellingen zijn goed. Voer een bestandsnaam voor de MP3-bestand in de "File Name" gedeelte van het venster. Selecteer de "Save Directory" met de "Explorer-venster". Klik op 'Opslaan' en Cool Edit Pro zal beginnen converteren en opslaan van het bestand naar een MP3. Dit proces moet minder dan een minuut duren.

3 Sluit Cool Edit Pro zodra de file klaar is op te slaan. Cool Edit Pro is een countdown scherm laat zien hoe lang het zal duren om het bestand op te slaan hebben; het scherm zal verdwijnen zodra het bestand is opgeslagen. Ga naar de map waar de nieuwe opgeslagen MP3-bestand zich bevindt. Sluit de Sony MP3-apparaat op de computer. Openstellen van de Sony MP3-software in verband met de Sony elektronikaapparaat, vele Sony-apparaten gebruiken "Sony Connect", die ook wel bekend staat als "SonicStage." Klik op "File" en vervolgens "Open" of "importeren", navigeer naar de nieuw aangemaakte MP3-bestand en dubbelklik erop. Als alternatief kan de MP3-bestand kan worden gesleept uit zijn map in de Sony-software. Voeg het MP3-bestand aan een afspeellijst of kopiƫren naar het apparaat door te klikken op "Sync". Wacht tot de synchronisatie te voltooien, de muziek videobestand is nu een Sony MP3-bestand.