Hoe maak je een Bootable Flash Drive vanaf een cd aanmaken

Hoe maak je een Bootable Flash Drive vanaf een cd aanmaken


Als u Windows Vista of Windows 7 uitvoert op uw computer, kunt u uw Windows-installatie-cd's te vervangen door een noodsituatie bootable flash drive. Zorg ervoor dat uw computer is uitgerust met een DVD / CD beschrijfbaar station, dus je kunt de bestanden van de Windows-installatie-cd om de flash drive te kopiëren. Een geformatteerde USB flash drive met 4 GB geheugen kan in voldoende mate de bestanden op te slaan vanaf een Windows-installatie-cd.

instructies

1 Steek de USB-stick in een USB-poort van uw computer. Als u alle bestanden op de flash drive, moet u back-up en sla de bestanden die u wilt bewaren. Maak een map op uw bureaublad en kopieer de bestanden op uw computer. Dan, verwijderen en verwijderen van de bestanden op de flash drive.

2 Druk op "Start" op de taakbalk, klikt u op "Alle Programma's" en markeer "Accessoires" van het drop-down menu. Zoeken naar "Command Prompt" en klik met de rechtermuisknop op en kies "Als administrator uitvoeren" in het shortcut drop-down menu.

3 Formatteren van de USB flash drive. Type "DISKPART" wanneer het venster "Command Prompt" wordt geopend en druk op de "Enter".

4 Type "list disk" en druk op de "Enter". Nadat u deze stap hebt voltooid, moet u de schijf nummer van de flash drive te zien. Het wordt normaal gesproken weergegeven als Disk 1. Om de schijf te wijzigen, typt u "SELECT DISK 1" en "DISK 1" te vervangen door een schijf nummer dat u wilt gebruiken.

5 Voer de volgende commando's een voor een in en druk op "Enter" na elke hebt getypt. Type "CLEAN" + "MAKEN partition primary" + "SELECT PARTITION 1" + "ACTIVE" + "FORMAT FS = NTFS" + "Toewijzen" + "EXIT." Dan, het minimaliseren van de venster "Command Prompt".

6 Plaats de installatie-cd van Windows in het dvd / cd-station. Noteer de drive letters voor uw DVD / CD-station en de flash drive.

7 Open het venster "Command Prompt". Type "D: CD BOOT" (de letter "D" verwijst naar uw DVD / CD stationsletter) en druk op "Enter." Typ "CD BOOT" en druk op "Enter" om een ​​bericht dat zegt, "bootsect.exe / NT60 E:" weer te geven (de letter "E" verwijst naar uw USB-drive letter).

8 Kopieer de bestanden van de Windows-installatie-cd om de USB flash drive. Je zult in staat zijn om uw bootable flash drive te gebruiken op elke computer met een USB-boot-functie.

Hints

  • Er zijn verschillende manieren waarop je een bootable flash drive kunt maken, maar wat nog belangrijker is moet de USB-flashdrive genoeg geheugen heeft om de bestanden die u nodig hebt om te kopiëren van de Windows-cd op te slaan.
  • Als u Windows XP gebruikt, zult u niet in staat zijn om deze stappen om een ​​bootable flash drive te maken te volgen. U moet een andere set van instructies voor het besturingssysteem te volgen.