Hoe u uw ISP pingen

Hoe u uw ISP pingen


Bij de diagnose van internet connectiviteit kwesties, te identificeren of er zijn trage responstijden of packet loss tussen uw computer en de servers van uw Internet Service Provider. Om de verbinding met uw Internet Service Provider te testen, voert u een PING (pakketten Internet Groper), een hulpprogramma dat kleine datapakketten verzendt naar een externe server om responstijden en elke packet loss die optreedt tijdens de overdracht van gegevens te testen.

instructies

1 Klik op de "Start" knop aan de onderkant linkerkant van uw computer monitor.

Voor Windows-versies 2000, NT en XP, klik op de knop "Run", typ het woord "CMD" en druk op enter.

Voor Windows-versies Vista en nieuwer, typt u het woord "cmd" in de zoekbalk en druk op enter.

2 Typ het woord "ping" in het Command Prompt venster. Voeg een spatie en typ domeinnaam of het IP-adres van uw Internet Service Provider's zonder de "http: //" prefix. Druk op Enter.

3 Analyseer de vier pogingen om de externe server pingelen. Kijk naar de onderkant van de resultaten en u een samenvatting weergeven van het aantal verzonden pakketten vindt, het aantal ontvangen pakketten terug en die verloren tijdens de test.

Vergeet niet om het pakket ronde reistijden eveneens controleren. Kijk naar de minimum, maximum en gemiddelde tijden in milliseconden voor eventuele afwijkingen.

Hints

  • Om een ​​meer grondige PING uit te voeren, voeg de karakters "-t" na het woord "ping". Hierdoor kan de test voor onbepaalde tijd lopen totdat u het venster Opdrachtprompt te sluiten.