Hoe u Regelafstand in Microsoft Word

Wanneer u een document in Microsoft Word schrijft, kunt u het noodzakelijk vinden van tijd tot tijd om de regelafstand te wijzigen. Lijnen die iets uit elkaar zijn geplaatst zijn gemakkelijker te lezen dat die zijn zeer dichtbij. Voor een document dat zal worden afgedrukt en bewerkt, dubbele regelafstand laat ruimte voor notities te schrijven tussen de regels door. Ook kan het publiek voor uw document eisen voor regelafstand hebben. De uitgeverswereld, bijvoorbeeld, is zeer bijzonder over wat regelafstand die u gebruikt, en het indienen van een document met onjuiste spatiƫring zal vaak verdien je een afwijzing voor de editor een enkel woord heeft gelezen.

instructies

Microsoft Word 2007

1 Open het document in Microsoft Word. Als u nog niet begonnen nog schrijven, kunt u de regelafstand instellen voordat u begint. Als u al begonnen met het schrijven, selecteert u alle tekst (Ctrl A) voordat u verder gaat.

2 Kies in het menu "Thuis". In de sectie "Paragraaf", zoekt de regelafstand knop. Het ziet er net als een aantal horizontale lijnen met verticale pijlen aan de linkerkant en een naar beneden wijzende pijl naar rechts.

3 Klik op de pijl-omlaag. Woord zal een aantal standaard regelafstand opties om uit te kiezen te geven. Als u niet de afstand die u wilt zien, klik op "Regelafstand Options" aan de onderkant van de lijst. U kunt ook direct naar dit dialoogvenster door te klikken op het vakje aan de rechterkant van "Paragraaf."

4 Selecteer het tabblad 'Inspringingen en afstand ".

5 In de regelafstand sectie van het dialoogvenster dat wordt geopend, Ype in de vakken of gebruik de pijlen om te kiezen hoeveel punten van de ruimte Word voor en na elke lijn moet invoegen. U kunt ook de afstand in deze sectie en kiezen of Word extra ruimte laat tussen de alinea's.

6 Wanneer u uw selecties hebt gemaakt, klikt u op "OK." Uw tekst moet nu worden verdeeld de manier waarop je wilde.

Microsoft Word 1997-2003

7 Open het document in Microsoft Word. Als u nog niet begonnen nog schrijven, kunt u de regelafstand instellen voordat u begint. Als u al begonnen met het schrijven, selecteert u de hele tekst voordat u verder gaat.

8 Klik op het menu "Format", dan "Paragraaf."

9 Kies het tabblad Inspringingen en spatiƫring.

10 In de regelafstand sectie van het dialoogvenster dat wordt geopend, typt u in de vakken of gebruik de pijlen om te kiezen hoeveel punten van de ruimte Word voor en na elke lijn moet invoegen. U kunt ook de afstand in deze sectie en kiezen of Word extra ruimte laat tussen de alinea's.

11 Wanneer u uw selecties hebt gemaakt, klikt u op OK. Uw tekst moet nu worden verdeeld de manier waarop je wilde.