Hoe te verbinden de Dell Studio op een tv

De aansluiting van een Dell Studio notebook computer op een televisie kan uw mogelijkheden uitbreiden op verschillende manieren. U kunt de grote tv-scherm te gebruiken als een desktop-scherm, zodat u meer ruimte om meerdere vensters openen of meerdere applicaties draaien zonder afbreuk te doen aan de grootte van de afbeeldingen of tekst. U kunt de Dell Studio gebruiken om video te presenteren op een scherm groter dan de standaard computer monitor. Gebruik de poorten beschikbaar op de Dell Studio om uw TV aan te sluiten op basis van de aard van de kabels die compatibel zijn met uw set zijn of voorzien zijn van een adapter voor nog meer mogelijkheden aansluiten.

instructies

1 Zoek de video-ingangen op de TV, algemeen aangebracht op de achterzijde, of een van de zijpanelen. Bepaal de ingangen die compatibel zijn met de uitgangspoorten van de Dell Studio notebook zijn.

2 Sluit de VGA-kabel aan op de ingang van de TV. Leid de kabel aan op de VGA-poort aan de linkerkant van de Dell-laptop. Steek de kabel in de 15-pins poort en zet de Dell Studio.

3 Vind de HDMI-ingang van de ingangen van het panel televisies. Steek de HDMI-kabel aan op de ingang van de TV en sluit de andere connector in de HDMI-uit-poort van de Dell Studio's aan de linkerkant van de laptop.

4 Druk op F8 op de Dell Studio om te schakelen tussen het scherm van de computer en de tv. U kunt de tv gebruiken om de desktop weer te geven of om video van online-inhoud, de harde schijf, of andere externe bronnen, zoals een USB of SD-kaart en het interne CD-DVD-station te presenteren.