Hoe maak je Flash Cards Online

Flash-kaarten kunnen een belangrijk leermiddel in verschillende educatieve instellingen zijn. Particulieren kunnen flash-kaarten gebruiken om gegevens of foto's te onthouden. Commerciële bedrijven bieden sets van flash-kaarten te koop. Echter, kunnen aangepaste flash cards erg duur zijn. Leer hoe u flash kaarten online te maken om geld te besparen en geef jezelf flexibiliteit met betrekking tot de inhoud van uw flash-kaarten.

instructies

1 Schetsen uw voorgestelde flash kaart design op een stuk papier. Dit is vooral belangrijk als u het maken van grafische-based flash-kaarten (bijvoorbeeld flash cards gericht op de afbeelding). Plannen van de complete set van flash-kaarten voordat u begint met het ontwerpen van hen online. Op deze manier heb je een volledig begrip van wat u wenst te maken en wat het inhoudt voordat u gaat zitten op een computer.

2 Winnen de grafische afbeelding bestanden die u nodig heeft voor uw flash-kaarten. Sla deze stap over als u het maken van op tekst gebaseerde flash-kaarten (zoals flash-kaarten voor het onthouden van termen of namen). Grafische afbeeldingen kunnen worden verkregen vanaf een digitale camera als je een fotograaf, of van een online database. Verschillende websites bieden gratis foto's onder de Creative Commons-licentie. Voorbeelden hiervan zijn Wikimedia Commons en Flickr (links in het gedeelte Bronnen).

3 Lancering Google Docs, een gratis web-based software suite vrijgegeven door de zoekmachine Google. In het scherm van Google Docs, klikt u op "Nieuw" in de linker kant van het scherm. Selecteer "Presentatie" uit het drop-down menu.

4 Creëer je eigen flash-kaarten. Elke dia in de presentatie zal een flash kaart. Klik op het plus-teken in de rechter bovenhoek van het scherm om een ​​nieuwe dia toe te voegen. Als ze op tekst gebaseerde flash cards, typt u uw tekst in de Google Docs Presentatie interface. Als u het maken van image-based flash kaarten, plaatst u de juiste beelden voor elke flash card. Klik op "Insert" in het bovenste menu, en selecteer "Beeld" in het drop-down menu.

5 Geef je mening over elk van de dia's om ervoor te zorgen dat uw flash-kaart tekst en afbeeldingen correct zijn.

6 Klik op "File" en selecteer "Afdrukken." In het dialoogvenster dat verschijnt, kiest u "4 Slides" in het drop-down menu weergegeven onder "Lay-out." Klik op "Print" en af ​​te drukken op dik karton. Vier dia's worden afgedrukt op elke pagina. Snijd elke pagina in kwarten, shuffle en te gebruiken als flash-kaarten.