Ik kan niet verwijderen gebruikers in XP Home

Microsoft Windows gebruikersaccounts accounts waarmee verschillende gebruikers toegang tot dezelfde computer met hun eigen unieke documenten, instellingen, voorkeuren en machtigingen. Een gebruiker met beheerdersrechten autoriteit op de computer kunnen maken of verwijderen accounts door te gaan naar de sectie 'Gebruikersaccounts' van het 'Configuratiescherm'. Als een Windows XP-gebruikersaccount is verwijderd, zullen alle instellingen en documenten op dat rekening wordt verloren en een nieuwe gebruiker die ze wil terug zal moeten ze opnieuw te maken.

instructies

Microsoft Instructies van de Verwijdering

1 Klik op 'Start' en open vervolgens "Configuratiescherm." Dubbelklik op "User Accounts."

2 Klik op "Change Account" in het "Kies een taak" keuzelijst. Klik op de account die u wilt wijzigen.

3 Klik op 'Verwijderen van de rekening. " U krijgt de mogelijkheid om bestanden van de gebruiker op te slaan. Als je dat niet doet, zullen ze verloren gaan. U kunt een account niet verwijderen als u bent aangemeld bij het. Dit werkt voor zowel Windows XP Home Edition en Windows XP Professional.

Handmatig verwijderen

4 Open de register-editor door te klikken op "Start" en vervolgens op "Run" en het invoeren van "regedit.exe."

5 Navigeren door de mappenstructuur in de zijbalk links naar de volgende map: ". HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ SpecialAccounts \ UserList"

6 Klik met de rechtermuisknop op de lijst met bestanden aan de rechterkant en klik op "Create New." Noem de nieuwe "DWORD" bestand met de user account naam die u wilt verwijderen, die zal leiden tot Windows aan te wijzen die gebruikersaccount als "speciaal" en niet op het inlogscherm te worden getoond, volgens How-To Geek.

7 Log uit en log in om Windows XP opnieuw, en de gebruiker rekening zal worden gegaan.