Hoe om te upgraden naar IE 8

De Windows 7-besturingssysteem wordt geleverd met de Internet Explorer 8 (IE 8) web browser al geïnstalleerd. Als u Windows XP of Windows Vista, kunt u ervoor kiezen om een ​​oudere versie van Internet Explorer om IE 8. Microsoft biedt een gratis IE 8 te downloaden, geleverd met Microsoft's Silverlight en de werkbalk Microsoft Bing te upgraden. Omdat Microsoft niet langer ontwikkelt of ondersteunt oudere versies van Internet Explorer, is het belangrijk om uw web browsing software upgraden naar de nieuwste updates te ontvangen.

instructies

1 Start uw Internet Explorer-browser, en ga naar Microsoft's IE upgrade website.

2 Klik op de "Install All 3 For Free" knop op de website. Dit zal een download prompt lanceren.

3 Sla het .exe-bestand op een locatie die voor u gemakkelijk te onthouden. Vaak is de desktop is een goede keuze voor deze.

4 Dubbelklik op het bestand zodra het downloaden is voltooid. Dit zal een installatie-wizard te starten.

5 Reageren op aanwijzingen van de wizard als het installeert Internet Explorer 8. U moet akkoord gaan met de voorwaarden van de dienst voordat de installatie kan beginnen.

6 Herstart je computer wanneer u wordt gevraagd te melden bij Windows. Wanneer uw computer opnieuw is opgestart, zal uw upgrade naar IE 8 compleet zijn.

Hints

  • Internet Explorer 8 vereist Windows Vista of Windows XP besturingssystemen en kan niet worden geïnstalleerd op oudere versies van Windows.