How to Get Gratis Rapidshare Points

How to Get Gratis Rapidshare Points


Rapidshare, een veel gebruikte file-sharing programma stelt gebruikers in staat om content te uploaden in elk bestandsformaat te worden gedownload door andere gebruikers. De site biedt zowel gratis als betaalde versies, maar de gratis versie beperkt de grootte, snelheid en frequentie van de downloads door de gebruikers. Als alternatief voor het betalen voor downloads of een premium lidmaatschap, echter, Rapidshare stelt gebruikers in staat om punten, ook wel bekend als stroomversnellingen, die later kunnen worden ingewisseld voor downloads of het lidmaatschap accumuleren. Simpel gezegd, de gebruikers krijgen een punt wanneer een andere gebruiker een bestand zij hebben zolang het bestand groter is dan één megabyte en het downloaden gebruiker is een gratis gebruiker die niet heeft opgelopen meer dan vijf punten in het laatste uur-geüploaded downloadt. U kunt volgen een paar eenvoudige tips om het downloaden van uw inhoud te verhogen en sneller te krijgen gratis punten.

instructies

Upload een bestand om een ​​account aan te maken

1 Klik op de "Upload" knop op Rapidshare homepage.

2 Vul een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in het dialoogvenster dat zodra u op de knop "upload" verschijnt. Deze stap zal een account aan die je gratis punten worden toegekend creëren.

3 Meld u aan om uw email in en klik op de link in het bevestigingsbericht om uw account te activeren.

4 Klik op de knop "Upload" op de rechterbovenhoek van uw account pagina. Klik op de knop "Select Files" in het dialoogvenster om bestanden op uw harde schijf die u wilt uploaden naar Rapidshare te vinden. Upload zoveel bestanden als je wilt aan het systeem, in gedachten houden dat hoe meer je uploadt, hoe meer kans je hebt om aan te trekken downloaden aandacht van gebruikers en verdien punten.

Algemene tips

5 Upload films in RMVB formaat. Dit formaat heeft dezelfde kwaliteit als formaten zoals AVI of MP4, maar is aanzienlijk lichter, waardoor uw film uploads meer wenselijk voor het downloaden gebruikers die verdien je punten.

6 Upload albums als afzonderlijke tracks. Elke download meer dan een megabyte verdient u één punt, of het nu een full album of een enkele song.

7 Vermijd te grote bestanden, zoals games of zware toepassingen die waarschijnlijk niet de aandacht te trekken onder de gratis gebruikers met beperkingen op hun download snelheid zijn.

8 Upload gratis applicaties en software. Ga naar een dienst voor het downloaden of upload je eigen freeware applicaties om uw upload tellen stimuleren. Focus op kleine en handige toepassingen zoals printerstuurprogramma's of audio-plugins dat veel gebruikers nodig hebben en downloaden. Kleine toepassingen zijn makkelijk voor gratis gebruikers te downloaden, kan zeer nuttig zijn en zal je punten sneller te verdienen.

9 Adverteer uw uploads door het plaatsen van de download links (op voorwaarde dat elke keer dat je iets te uploaden naar Rapidshare) op relevante fora of te verzenden naar vrienden of contacten die geïnteresseerd zijn in de inhoud zou kunnen zijn.

Hints

  • Het uploaden of downloaden van content die is juridisch niet aan jou om te verdelen kan leiden tot vervolging. Rapidshare's "Terms of Use" laat het bedrijf uit iedere aansprakelijkheid en maken de gebruikers zelf verantwoordelijk voor de inhoud die zij uploaden en downloaden. Alleen je eigen content of inhoud te uploaden zonder het auteursrecht bescherming, om juridische risico's te vermijden.