Hoe de Microsoft LifeCam HD-5000 Problemen

Microsoft heeft de LifeCam HD-5000 webcam in september 2010. Camera's zoals dit misschien niet eens een paar jaar geleden hebben gewerkt, maar de leeftijd van high-speed internet zorgt voor high-definition, real-time video. De HD-5000 dankt zijn naam aan zijn high-definition resolutie van 1280 bij 720 pixels, of 720p. Maar HD of niet, webcams breken van tijd tot tijd; het oplossen van een webcam verandert niet als het HD of regelmatige definitie.

instructies

1 Controleer de USB-aansluiting. Net als alle externe webcams, de Microsoft LifeCam HD-5000 wordt aangesloten op uw computer via een USB-kabel. Wanneer deze kabel wordt geleverd unplugged - per ongeluk of opzettelijk - de camera kan niet worden ingeschakeld of met uw computer communiceren. Koppel de kabel en steek de stekker weer in om opnieuw de stoel van de webcam.

2 Probeer een andere USB-poort. Haal de stekker van de HD-5000 van de huidige haven en sluit deze aan op een andere USB-poort van uw computer. Haal de stekker van een ander apparaat als dat nodig is. Of als u de camera van de oorspronkelijke USB-poort hebt bewogen - om ruimte voor een ander apparaat te maken - de stekker weer terug naar de eerste poort. Sommige apparaten zijn toegewezen aan een specifieke USB-hub en de bestuurder zal de camera niet op een andere poort.

3 Installeer de Microsoft LifeCam-software. De software bevat de LifeCam driver, die uw computer nodig heeft om de camera van stroom. Koppel de camera alvorens verder te gaan, en klik op 'Start' en 'Configuratiescherm'. Selecteer "Een programma verwijderen" en blader door de lijst totdat u "LifeCam."

4 Herstart de computer met de camera losgekoppeld na het verwijderen van de software. Wanneer uw computer opstart terug naar het bureaublad van Windows, plaatst u de cd-rom die bij de LifeCam kwam en installeer de software en stuurprogramma's opnieuw. Steek de stekker in de camera totdat ingegeven door de software. Als u dit proces niet de eerste keer dat u de LifeCam geïnstalleerd heeft gevolgd, kan Microsoft niet garanderen dat het goed zal werken.