Hoe kan ik een HP iPaq 2003 Aansluiten op een Desktop PC

Hoe kan ik een HP iPaq 2003 Aansluiten op een Desktop PC


De HP iPAQ is een pocket PC geïntroduceerd in 2003 met twee soorten verbindingen poorten voor het aansluiten van een desktop PC. De iPAQ docking station is uitgerust met een USB-poort en een seriële poort voor oudere computers die geen USB-aansluitingen hebben. De iPAQ is ontworpen om te communiceren met computers met een Windows-besturingssysteem. De verbinding duurt minder dan een minuut nadat het is geïnstalleerd. Alle benodigde kabels en het docking station komen met de iPAQ.

instructies

1 Plaats de software-cd-rom die wordt geleverd met de iPAQ in het schijfstation van de computer en sluit de lade.

2 Klik op het scherm prompt knoppen om de software te installeren, te pauzeren bij Stap 6 en het bericht "Get Connected."

3 Sluit de iPAQ universele houder (docking station) aan op een stopcontact met de DC-adapter. De ronde aansluiting voor de adapter is aan de achterzijde van de houder.

4 Sluit de iPAQ universele wieg tot een poort op de computer met behulp van de meegeleverde USB-of seriële kabel, maar niet allebei.

5 Schuif de onderkant van de iPAQ in de houder met de iPAQ-scherm naar voren totdat de pocket PC zetels in de wieg. De computer zal het apparaat detecteren en een bericht dat de iPAQ is aangesloten weer te geven.

6 Voltooi de installatie van de software door te klikken op de prompt knoppen.