Wat zijn de oorzaken van de Lag bij het klikken tussen cellen in Microsoft Excel?

Wat zijn de oorzaken van de Lag bij het klikken tussen cellen in Microsoft Excel?


Wanneer u uw Microsoft Excel-werkmappen te organiseren om gegevens op te slaan, berekeningen uit te voeren, en een link naar externe databronnen op een manier die de efficiëntie maximaliseert voor u, moet het programma eenvoudig schakelen tussen de cellen in uw spreadsheet. U kunt vertraging ondervinden als uw administratie, berekeningen of koppelingen overweldigen het programma. Oplossen van deze software problemen door het verminderen of re-organiseren van uw spreadsheet gegevens.

berekeningen

Excel voert berekeningen wanneer een scherm wordt ververst, geopend of opgeslagen. Als uw spreadsheet bevat een groot aantal berekeningen, kan vertragen de prestaties van de werkmap. Bijvoorbeeld kan Excel last van trage verrichten een hele kolom van berekeningen. Een oplossing is om de hoeveelheid berekeningen in spreadsheet verminderen. Een andere oplossing is om de frequentie van je berekeningen te veranderen door het openen van het bestand Opties te klikken op de knop "formules" en schakelen Werkboek Berekening op "Manual."

kringverwijzing

Excel kunt u linken naar andere werkbladen of werkmappen om gegevens tussen bestanden te delen. Unidirectionele verbindingen zijn efficiënte manieren om gegevensredundantie te verminderen en de noodzaak om meerdere spreadsheets werken minimaliseren. Twee spreadsheets elkaar verbonden creëert een kringverwijzing, die minder efficiënt en resulteert in trage werkmap prestaties. Dit probleem oplossen door het creëren van een werkmap als gegevensbron. Deel informatie uit deze bron werkboek om uw andere spreadsheets zonder dat dit leidt kringverwijzingen.

Bestandsgrootte

Excel-bestanden met te veel records kunnen een vertraging tijdens het spreadsheet gebruik veroorzaken. Ongeacht de berekeningen, kringverwijzingen of linking, overmatig verslagen overweldigen Excel. Breek uw werkmap in verschillende bestanden om dit probleem op te lossen. Voeg een filter aan uw kolomkop om soortgelijke groepen records die u kunt kopiëren en plakken in nieuwe spreadsheets te vinden. Markeer de rij die kolom labels bevat, klik op de "sorteren en filteren" knop en selecteer "Filter."

Uitzicht

Selecteer op het standpunt dat het meest geschikt is voor uw spreadsheet gebruiken om vertraging te minimaliseren. Als u een document aan het maken bent om af te drukken, de pagina-indeling van het tabblad Beeld van het lint kunt u de volledige pagina-indeling te zien. Als u Excel u gebruikt om op te slaan, te organiseren en sorteren van gegevens, de normale weergave is meer geschikt. Als u vertraging ondervindt tijdens de weergave Pagina-indeling, over te schakelen naar de normale weergave om het probleem te verhelpen.