Hoe de PHP Engine installeren op een Windows-pc

Het installeren van de PHP-engine op uw Windows-pc is vrij eenvoudig, maar vereist een eerdere installatie van een soort van web-server. Apache is een gratis web-server gedownload van het internet en is beschikbaar voor installatie. Na installatie van de Apache-server op de computer, kunt u de PHP-engine te installeren. Je moet een paar kleine veranderingen in de standaard keuzes te maken tijdens de installatie.

instructies

1 Zorg ervoor dat u een Apache web server op uw computer hebt geïnstalleerd en dat het naar behoren functioneert door de toegang tot de Apache standaard pagina met behulp van uw browser en het gebruik van een locatie van "http: // localhost /." Als er een andere pagina wordt weergegeven, controleer dan de installatie van Apache en corrigeren voordat u verder gaat.

2 Download de PHP Installer Windows Installer en de PHP-zip-bestanden. Je moet ervoor zorgen dat u het downloaden van de meest recente set bestanden. Ook, zorg ervoor dat de Windows Installer-pakket is dezelfde versie als de zip-bestanden. Zorg ervoor dat de versie die u verkrijgt is de laatste stabiele Windows binaire bestanden.

3 Dubbelklik op het PHP Installer Windows Installer. Selecteer "Geavanceerde installatie" en verander de installatie directory naar het pad C: \ server \ PHP. Dit zal het pakket te installeren op een directory, PHP, die in het kader van de server directory bestaat. Als u doorgaat met de installatie, moet u akkoord met de licentie voordat zij in staat om het pakket te installeren.

4 Accepteer alle standaardinstellingen die het installatieprogramma u vraagt ​​over. Wanneer ondervraagd over uw web-server, selecteert u Apache en wanneer wordt gevraagd of u wilt bewaren uw php.ini bestand te selecteren "Nee" De motor moet voltooien installeren en te sluiten. U moet nu een aantal van de instellingen van Apache web server te veranderen. Zodra dit klaar is ben je klaar om te gaan.