Hoe maak je een computer vast te stellen op absoluut geen kosten

Problemen met een computer kan een frustrerende ervaring zijn. Vaak mensen geven en hebben aan iemand anders betalen om hun computer te repareren of gewoon liquideren kopen van een nieuwe pc. Vaststelling van een computer niet hoeft te kosten veel; in feite, de middelen meeste mensen om hen heen, vaak kan zonder kosten. Maar de vaststelling van een computer zonder financiƫle kosten heeft wat tijd en veel geduld nodig.

instructies

1 Bekijk een boek over computer reparatie van uw lokale bibliotheek; vindt u technische vragen, en het internet is niet altijd betrouwbaar voor het verstrekken van antwoorden.

2 Back-up van alle gegevens op uw computer. Kopieer alle data bestanden naar een cd of flash drive het. Formatteren van de harde schijf.

3 Ga naar een computer winkel en vraag om schroeven en kleine onderdelen. Vaak computer winkels hebben tonnen extra schroeven en case onderdelen; als je het vraagt, zullen ze waarschijnlijk alleen maar geven u een aantal.

4 Vraag vrienden voor onderdelen als je ze nodig hebt. U zult verrast zijn hoe vaak mensen houden computer spullen rond dat ze niet meer nodig hebben. Stel al je vrienden en familie of ze hebben geen onderdelen, zoals harde schijven, RAM en videokaarten dat ze niet worden gebruikt.

5 Uit elkaar halen van uw computer en het herbouwen van boven naar beneden om ervoor te zorgen dat alles goed is aangesloten. Dit zal enige tijd duren, maar zal niets kosten. Alles wat je nodig hebt is een schroevendraaier. Open het geval is, haal de stekker uit, en start losschroeven kaarten. Neem elke kaart uit de sleuf. Trek de RAM slots voorzichtig. Leg alle kaarten en RAM weer in en schroef ze terug op zijn plaats.

6 Installeer een besturingssysteem vanaf nul. Het installeren van een nieuw besturingssysteem zorgt ervoor dat u geen software-gerelateerde problemen. Installeer de nieuwe software een applicatie in een tijd, en zorg ervoor dat elke werkt correct zonder fouten.