U kunt converteren een MP4-video naar een gewone DVD?Elk videobestand gebruikt een bepaalde vorm van videocompressie. Verschillende compressie-technieken zijn in gebruik en elk type bestand wordt onderscheiden door een opvallende bestandsextensie. Zo zijn alle ".avi" bestanden zijn gecomprimeerd met hetzelfde type compressie. Als een speler een AVI-bestand kan lezen, kan het al deze bestanden te lezen. Een MP4-bestand bevat een video, die is gecomprimeerd met MPEG-4 compressie. Een standaard DVD-speler zal niet in staat zijn om dit bestand af te spelen, tenzij het wordt omgezet.

instructies

1 Download en installeer Aimersoft DVD Creator. Plaats een DVD-R of DVD-RW-schijf in uw dvd-brander. Klik op "Load Video" in het DVD Creator-programma en kies het MP4-bestand dat u wilt branden op de DVD. U kunt een menu maken of overgangen toevoegen met behulp van het storyboard. Klik op "Burn DVD" en uw MP4 zal worden geconverteerd en gebrand op de DVD.

2 Download ConvertXtoDVD. Het programma kost $ 49,99, maar een gratis trial versie beschikbaar is. Na het downloaden open ConvertXtoDVD en selecteer het MP4-bestand dat u wilt converteren. Je krijgt de mogelijkheid om ondertitels toe te voegen of maak uw eigen aangepaste dvd-menu. Als u klaar bent, klikt u op "Convert". U kunt aangeven of u het geconverteerde bestand op te slaan op uw computer of branden op een DVD.

3 Download Free Video to DVD Converter. Dit gratis programma kan omgaan met MP4 conversies voor u. Installeer het programma, open het en selecteer het MP4-bestand dat u wilt converteren. Kies de "Output Folder", dat is de plaats waar de geconverteerde MP4-bestand wordt opgeslagen. Klik op "Create DVD" en selecteer "Start DVD-brander en Begin opnameproces."