Hoe weet ik wanneer ik in Outlook Gelogd?

Hoe weet ik wanneer ik in Outlook Gelogd?


Microsoft Outlook biedt gebruikers een elektronische agenda, e-mail service en het adresboek. Het is een one-stop-programma voor uw dagelijkse behoeften van de organisatie, die u helpen uw planning te beheren en in contact blijven met zakelijke of persoonlijke contacten. Terwijl Outlook is een nuttig programma, kunnen sommige gebruikers vinden het frustrerend dat het programma start op zijn eigen met bepaalde acties van de gebruiker. Als u per ongeluk op een e-mail link klikt, kan Outlook te openen en automatisch inloggen je in. Bovendien, het programma blijft wel actief in het systeemvak, zelfs als je denkt dat het niet wordt uitgevoerd. Wanneer u een actieve Outlook-venster bekijken, het hoofdscherm vertelt u welke gebruiker is ingelogd, maar het vinden van verborgen Outlook processen is lastig als je niet bekend bent met de Windows zijn "System Tray."

instructies

1 Kijk voor de Outlook-logo in de "System Tray", gevestigd in de rechter bovenhoek van het scherm. Outlook wordt vertegenwoordigd door een gele envelop. Als u dit pictogram ziet, wordt Outlook draait en u ingelogd zijn. Dubbelklik op het pictogram om Outlook in een actieve venster te openen waar de gebruiker gegevens van de ingelogde persoon op het scherm verschijnen.

2 Klik op het naar boven gerichte pijl in de "System Tray" om verborgen pictogrammen te tonen. Extra iconen pop-up net boven de lade, zodat u kunt zien of Outlook is geopend. Dubbelklik op om het programma te maximaliseren en te zien als je de ingelogde gebruiker.

3 Druk op 'Ctrl', 'Shift' en 'Esc "op hetzelfde moment. Dit opent de "Windows Task Manager." Als Microsoft Outlook op de lijst met actieve taken weergegeven, dan is het loopt, maar een glitch of aangepaste voorkeuren van de gebruiker zijn te voorkomen dat wordt weergegeven in het systeemvak. Dubbelklik op Outlook om het venster te maximaliseren.

Hints

  • Als u ontdekt dat u bent aangemeld bij Outlook, moet u het programma om uit te loggen sluiten. Volgens Microsoft, kunt u geen gebruikers overschakelen vanuit de Outlook-programma.
  • Als u Outlook sluiten wanneer geminimaliseerd naar de "System Tray", klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Outlook en selecteer "Sluiten."