Hoe de File Flash OCX

Hoe de File Flash OCX


Flash.ocx is een essentieel onderdeel van de Adobe Flash-programma, beter bekend als Flash. Het vinden van de Flash.ocx bestand is eenvoudig, zoals je samen kunt zoeken op bestandsnaam en extensie op uw computer. Om met succes te vinden "Flash.ocx," eerst inschakelen bestandsextensie bekijken, en dan zoeken naar het bestand met de extensie bevestigd (bv, zoeken naar "Flash" versus "Flash.ocx"). In oudere versies van Adobe, veel problemen bestaan ​​met het bestand Flash.ocx - vaak gestopt met werken - en dat is de reden waarom je zou willen om het te verwijderen. Dit proces werkt voor Windows XP, Vista en Windows 7.

instructies

1 Open de "Computer" icoon venster op het bureaublad.

2 Klik op de "Tools" opties in de bovenste werkbalk en selecteer vervolgens "Mapopties."

3 Klik op het tabblad "View" in de Mapopties en verwijder dan de markering naast het vak met de tekst "extensie verbergen voor bekende bestandstypen." Voor een foto, zie de eerste schakel in Resources. Klik op "OK" om het venster te sluiten. Alle bestanden op uw computer zal nu een extensie achter de naam (bv "Flash" versus "Flash.ocx") weer te geven.

4 Typ "Flash.ocx" in het zoekvak in de rechterbovenhoek van het venster Computer. Het dossier zal binnenkort worden geplaatst.