Hoe om de Register-Fix inschakelen

Registry Fix-programma's zijn toepassingen van derden gebruikt om opnieuw in te schakelen het hulpprogramma Windows Registry Editor nadat deze is uitgeschakeld door een systeembeheerder of als gevolg van een virusinfectie. Windows-besturingssystemen bieden ook de ingebouwde hulpprogramma's die gebruikers in staat om een ​​gehandicapte systeem register te repareren. Opties zijn onder andere het wijzigen van de configuratie-instellingen via het hulpprogramma Group Policy Editor en verwijderen nep register bestanden via command lines. Ga voorzichtig te werk bij het aanbrengen van wijzigingen in het register, omdat er een fout in de configuratie ernstige systeem functionaliteit problemen kan veroorzaken.

instructies

Registry Fix

1 Het verkrijgen van een Registry Fix toepassing of downloaden van een van uw voorkeur uit een website, zoals Task Manager Fix of Software Informer (zie referenties).

2 Dubbelklik op het overeenkomstige uitvoerbare bestand (bijvoorbeeld "RegistryFix.exe"). Er verschijnt een dialoogvenster.

3 Klik op de "Fix Registry" knop en zorgen voor het proces te voltooien. De specifieke knop of de optie voor het inschakelen van het register zal variëren afhankelijk van het programma dat u gebruikt. Start je computer opnieuw op.

Het inschakelen via Groepsbeleid

4 Klik op het menu "Start" en klik op "Run." Type "gpedit.msc" in de opdrachtregel en druk op "Enter." De Groepsbeleid-editor wordt geopend.

5 Uit te breiden "Gebruikersconfiguratie" op mapstructuur het linkervenster's. Ga door de uitbreiding van de "Administrative Templates" en "System" sub-mappen.

6 Dubbelklik op de "Prevent De toegang tot het register bewerkingsfuncties" instelling in het rechtervenster. Een venster "Eigenschappen" opent.

7 Klik op de "handicap" knop en bevestig door te klikken op "Toepassen" en "OK". Herstart de computer voor wijzigingen door te voeren.

8 Zorg ervoor dat de toegang tot de Register-editor is ingeschakeld door te klikken op "Start", "Run" te typen "regedit" in de opdrachtprompt en klik op "OK."

Let op: Als u opnieuw waardoor de griffie van een computer die is binnen een zakelijke omgeving, koppelt u de netwerkkabel en herhaal de stappen. Dit voorkomt dat de corporate beleid om de wijzigingen die u hebt gemaakt overschrijven.

Verwijder Fake Files

9 Voer een zoeksysteem. Klik op 'Start' en 'Zoeken'. Het venster "Search Results" wordt geopend.

10 Kies het "Alle bestanden en mappen" optie, type "Regedit.com" voor zoekcriteria in en klik op 'Zoeken'.

11 Zoek een bestand met de naam "regedit.com" (zorg ervoor dat de extensie is ".com"). Schrap het als het bestaat. Dit is een nep-bestand dat is geïnfiltreerd in uw systeem en voorkomt dat Windows vanaf de lancering van de echte "regedit" bestand.