Hoe maak je een Brain Tree quest op Neopets voltooien

Hoe maak je een Brain Tree quest op Neopets voltooien


Neopets is een populaire online website waar de spelers, of Neopiërs, kunnen beloningen verdienen door quests te voltooien. Het succesvol voltooien van een quest kunnen spelers verdienen speciale items of in-game geld, bekend als Neopoints. Een van de meest populaire quests in Neopets is de Brain Tree, waar u de achtervolgde hersenen boom te voorzien van informatie in ruil voor prijzen.

instructies

1 Log in op Neopets zoals gewoonlijk. Klik op de knop "Explore" op de bovenste werkbalk. U zal worden genomen om een ​​kaart van Neopia. Klik op de voorstellen van de Haunted bossen op de kaart, of scroll naar beneden om de locatie index en selecteer "Haunted Woods."

2 Klik op de "Esophagor" zodra u aankomt op de Haunted bossen. De Esophagor is een spookhuis rotsduif geïdentificeerd door een klein bordje lezen van zijn naam. De Esophagor zal u vertellen dat hij honger heeft en wil worden gevoed.

3 Druk op de knop onder de afbeelding Esophagor dat zegt: "Tuurlijk, ik zal je eten." Hij zal je vragen om hem een ​​of meer items, in het algemeen achtervolgd voedsel te brengen. Noteer de namen van deze items. Een termijn voor het instellen van het voedsel zal ook worden ingesteld. De termijn is in het algemeen ongeveer 2 uur, zodat er geen noodzaak om overhaast.

4 Houd uw cursor boven de "Shop" knop op de bovenste werkbalk. Er verschijnt een menu. Selecteer "Winkel Wizard" in het menu.

5 Geef de namen van de items van de Esophagor vroeg je om uit te vinden in de Shop Wizard's database. De Shop Wizard toont u de goedkoopste prijzen van de producten zijn beschikbaar op. Als de items te verkopen voor minder dan 6.000 neopunten gecombineerd, ze kopen. The Brain Tree geeft zelden beloningen ter waarde van meer dan 6.000 neopunten, zodat meer dan dat te brengen op uw eigen risico.

Als de items zijn te duur, te wachten op de zoektocht van de termijn afloopt. Vraag dan de Esophagor voor een nieuwe opdracht en opnieuw beginnen.

6 Keer terug naar de Haunted Woods als je eenmaal hebt alle Esopahgor's items. Niet terug naar de Esophagor. Klik op de Brain Tree. The Brain Tree ziet eruit als een spookhuis eikenhout met een pulserende hersenen. Klik op de "Accepteren Quest" knop onder de Boom van Hersenen. De Brain Tree zal vragen voor de dag en de plaats van de dood van een specifieke Neopet's. Een termijn zal worden weergegeven.

7 Keer terug naar de Esophagor. Geef hem het voedsel dat je gekocht. Hij zal je ofwel de datum of locatie van het Brain Tree gevraagd geven. Om het tweede stuk van de informatie te ontvangen, vul het Esophagor's eten quest nog een keer.

8 Keer terug naar de Brain Tree zodra u de Esophagor's quest voltooid hebt een tweede keer. Voer de gegevens in en druk op 'Toevoegen Beantwoord. " De Brain Tree zal je een beloning voor het voltooien van zijn zoektocht te geven.

Hints

  • Zorg er altijd voor om een ​​actieve, doe-staat quest hebben van de Esophagor voordat je de missie van de Boom van Hersenen te aanvaarden. Dit garandeert u zult in staat zijn om ten minste één van de vragen van de boom te beantwoorden. Vergeet niet dat u de Boom van Hersenen alleen maar vragen voor een zoektocht van een dag, maar kan meerdere Esophagor quests hebben.
  • Beloning willekeurig zijn, dus nooit meer op een zoektocht dan u bereid bent te verliezen in het geval dat uw prijs is een klein bent.
  • De antwoorden op raadsels van de Brain Tree's worden willekeurig gegenereerd op basis van een uitgebreide database. Gissen is over het algemeen nutteloos, net als pogingen om databases antwoorden samen te stellen.