Data Recovery in een interne harde schijf

Je hebt waarschijnlijk ervaren het verlies van computergegevens meer dan eens. Ofwel u per ongeluk permanent verwijderd bestanden of uw harde schijf is beschadigd. In het geval van het verwijderen van gegevens, vaker wel dan niet, dan kunt u deze bestanden van uw interne harde schijf te herstellen door het aansluiten van de schijf op een andere computer of door te doen wat tweaken. Geef de moed, en ten minste poging om de bestanden te herstellen voordat u besluit om ze te vergeten niet verliezen.

instructies

1 Schrijf niet of meer gegevens op te slaan op uw harde schijf als je gewist of verwijderde bestanden uit de prullenbak. De nieuwe data opgeslagen zal kopiëren over uw gewiste bestanden, waardoor ze onherstelbaar.

2 Verwijder uw interne harde schijf en sluit deze aan een andere PC als het niet opstarten van uw besturingssysteem. Gebruik een andere harde schijf die een besturingssysteem geïnstalleerd als de belangrijkste drive voor uw computer, als u een ander geïnstalleerd, in plaats van pc gewisseld.

3 Gebruik je Windows Verkenner bij de toegang tot het verlies van gegevens van uw harde schijf in het geval dat de partitie gegevens is niet veranderd of beschadigd. Controleer uw lijst met programma's en de map Documenten voor uw programma's of bestanden die je kan hebben verloren. Dit zal u toelaten om uw gegevens te verplaatsen van uw harde schijf dat de verloren gegevens bevat om uw hoofdaandrijving met je werken OS.

4 Een back-up van uw bestanden regelmatig toekomstige verlies van gegevens op uw harde schijf te voorkomen. Zorg ervoor dat de computer vrij is van virussen, spyware of adware door het installeren van een anti-virus software programma, om beschadiging van de bestanden op uw interne harde schijf te voorkomen.