Hoe te verbinden twee computers met behulp van een Cross Over Cable

Hoe te verbinden twee computers met behulp van een Cross Over Cable


Er zijn vele redenen waarom mensen meerdere computers kan thuis gebruiken. Soms, mensen de voorkeur aan een laptop buiten en een desktop binnenshuis te gebruiken. Hoe dan ook, in staat om de twee computers synchroon blijven met elkaar kan zeer nuttig zijn. Het invullen van deze taak kan worden gedaan op verschillende manieren - de makkelijkste manier is om een ​​cross te gebruiken over de kabel.

instructies

1 Sluit de computers door het inpluggen van de cross-over-kabel aan op een netwerkpoort aan de achterkant van elke computer.

2 Aan de ene computer, klik op de knop "Start", selecteer "Configuratiescherm", klik op "Network and Sharing" en open de "Networking and Sharing Center."

3 Dubbelklik op het pictogram "Unidentified Network", gelegen in de kaart netwerk. Een netwerk kaart is het schema dat de verbindingen van uw computer.

4 Klik op "Network en Discovery" zich onder het "Delen en verkennen" rubriek, kies "Turn on Network Discovery" en druk op 'Toepassen'. Een doos zal dan verschijnen.

5 Selecteer de eerste optie, "Nee, maken het netwerk dat ik aangesloten op een privé-netwerk" en het netwerk zal worden opgezet.