Hoe maak je een 3D Cube in Photoshop

Photoshop kan worden gebruikt om vele verschillende vormen, effecten en technieken maken allemaal voor geweldige kijken computer graphics. Leren hoe je een 3D-kubus in Photoshop te trekken is een goed uitgangspunt bij het leren veel verschillende soorten 3D-vormen te tekenen. Volledig beheersen van Photoshop kan enige tijd duren, maar bleef de praktijk zal uw vaardigheden te verbeteren. Hoewel er veel verschillende versies van Photoshop beschikbaar zijn, zullen deze aanwijzingen werken voor de meeste versies van ten minste de laatste vijf jaar.

instructies

1 Open Adobe Photoshop en klik op "File" en "Nieuw" om een ​​nieuw document te maken. Maak het document een vierkant ongeveer 400 pixels bij 400 pixels, met een resolutie van ten minste 150.

2 Klik op de rechthoekige marquee tool op de top links van de linker werkbalk.

3 Maak een nieuwe laag door te klikken op de nieuwe laag-pictogram op de onderste balk van de doos lagen, naast het pictogram prullenbak.

4 Teken een vierkant op de pagina (terwijl op de nieuwe layer), door over het vak te slepen de rechthoekige selectiekader en ingedrukt houden van de toets "Shift" om het vierkant te maken.

5 Verander de kleuren in het vak op de werkbalk door te klikken op een van de huidige kleuren en het veranderen van het naar de nieuwe gewenste kleur (kies een midden tot donker getinte kleur). Wijzig vervolgens de tweede kleur aan een veel lichtere versie van de eerste kleur, volgens dezelfde stappen.

6 Vul de doos met een verloop door te klikken op het gereedschap Verloop op de werkbalk en de functie slepen schuin naar beneden over het plein.

7 Klik op "File", "Transform" en "Skew." Klik op het kleine vakje in het midden van de rechterzijde van het plein. Sleept u het recht omhoog tot aan de hoek ziet er goed uit voor jou.

8 Dupliceer de laag door te klikken op "Control" + "J."

9 Klik op "File", "Transform" en "Horizontaal spiegelen." Verplaats de nieuwe vierkantje links van de eerste, zodat de twee kanten lijn.

10 Maak deze kant iets kleiner door te klikken op "File", "Transform" en "Scale." Sleep het middelste vak aan de linkerkant van het nieuwe plein rechts tot het ziet er goed aan u.

11 Maak een nieuwe laag en vierkant, hetzelfde als voorheen. Ditmaal sleept het verloop in de tegenovergestelde richting van de lichtere gedeelte onderaan tonen.

12 Klik op "File", "Transform" en "verstoren." Sleep alle hoeken in verschillende richtingen totdat ze line naadloos op de andere hoeken aan de bovenkant van de kubus.

13 Klik op "Beeld", "Instellingen" en "Levels" (met de bovenste gedeelte nog steeds geselecteerd). Sleep het driehoekje in het midden naar rechts totdat u het gewenste effect van een donkere top te krijgen.

14 Maak het linker paneel donkerder door het selecteren van de linker zijpaneel en volgens dezelfde aanwijzingen in de vorige stap. Die sectie kan worden geselecteerd door te kiezen voor de toverstaf van de werkbalk en overal te klikken op de achtergrond van het document. Klik op "Select" en "Inverse" om te selecteren alleen het linkerpaneel.