Hoe kan ik verbinding maken met internet via Dial Up

Hoe kan ik verbinding maken met internet via Dial Up


Dial-up is een vorm van toegang tot internet die het mogelijk maakt de gebruiker verbinding maken met een internet service provider via de telefoonlijn. Met hoge snelheid technologieën zoals kabel, satelliet en DSL wordt dial-up als een verouderde vorm bereiken het Web, vanwege de aanzienlijk lagere snelheden. Echter, volgens een rapport vrijgegeven door de Federal Communications Commission in 2010, zes procent van de Amerikanen gebruik maken van dial-up internetverbinding, voornamelijk te wijten aan de lage kosten.

instructies

1 Zorg ervoor dat u een bestaande telefoonlijn die kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot het internet. Elke actieve telefoonlijn zou moeten werken, maar het is belangrijk om te beseffen dat terwijl je verbonden bent met het Internet u geen telefoontjes ontvangen. Echter, kunt u de Internet-verbinding te stellen te laten vallen wanneer een inkomend telefoongesprek binnenkomt.

2 Kies een dial-up Internet service provider zoals PeoplePC, Earthlink, AOL, MSN of NetZero en bel het bedrijf om een ​​schijf die de benodigde software (zie bronnen) biedt ontvangen.

3 Sluit een standaard telefoon aan op de modem poort van uw computer en sluit het andere uiteinde aan op de telefoonaansluiting in de muur.

4 Plaats de schijf in de CD-ROM drive van uw computer en de software te laden. Volg de aanwijzingen om het programma te installeren.

5 Uw contactgegevens en factuurgegevens en kies een dienst plan dat uw budget past. Verwacht tot $ 10-20 per maand te betalen. Meld je aan voor de service en noteer uw gebruikersnaam en wachtwoord.

6 Stel uw locatie kiezen door het invoeren van uw huidige telefoonnummer. Selecteer als u wilt bellen wachten in- of uitgeschakeld, terwijl je verbonden bent met het internet. Als wisselgesprek is ingeschakeld, zal de internetverbinding worden gedropt voor inkomende gesprekken. Geef geen specifieke aantallen, zoals 1 of 9, die moeten worden gekozen om een ​​buitenlijn te bereiken.

7 Kies een toegangsnummer uit de verstrekte lijst die u zal toestaan ​​om verbinding met het internet service provider via uw telefoonlijn. Een lokaal nummer, indien mogelijk. Als een lokaal nummer niet beschikbaar is, neem dan contact op met uw lokale telefoonbedrijf om uw huidige belpakket zeker bent dat je geen extra kosten die met behulp van dial-up maken om te controleren.

8 Meld je aan via de software-programma door het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord. Luister naar de modem klinkt als de computer verbinding met het internet. Wacht tot het programma om uw inloggegevens te controleren. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, bent u vrij om het web te surfen.