Hoe te monteren een ISO-image op een USB Flash Drive

Hoe te monteren een ISO-image op een USB Flash Drive


Een ISO image is in wezen een back-bestand dat kan worden gebruikt om een ​​nagenoeg identieke kopie van bestandsstructuur, bestanden en gegevens op computer drives. ISO images worden vooral gebruikt als de bronbestanden voor het maken van digitale media voor de distributie. Eenmaal geplaatst op een schijf in een proces genaamd 'montage, "bestanden in de ISO image kan worden geopend en gebruikt. Uit gemak en te wijten aan het feit dat de kleinere netbooks niet een cd-rom / dvd-station hebben, veel mensen gebruik maken van een USB flash drive te monteren en te gebruiken ISO-images. Software bestaat dat gebruikers in staat stelt om een ​​ISO-bestand op een USB flash drive mounten en toegang tot de inhoud van een ISO image-bestand.

instructies

Installeer de benodigde software.

1 Download en installeer de Windows 7 USB / DVD Download Tool.

2 Download en installeer het hulpprogramma ISO AVDP Copy.

3 Kopieer het ISO-bestand naar "Drive C" op de computer.

4 Steek de USB-stick in een vrije USB-poort op de computer.

Voorbereiding van het ISO-bestand software.

5 Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Programma's 'en vervolgens op' Accessoires," en vervolgens op "Command Prompt."

6 Bij de opdrachtprompt scherm "c: \" ". Isoavdpcopy.exe" type

7 Op de volgende regel dat verschijnt type "isoavdpcopy <filename>" waarbij "filename" is de naam van het ISO-bestand.

8 Bij de opdrachtprompt, typ "exit".

9 Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Windows 7 USB / DVD Download Tool" in de lijst Alle programma's om het gereedschap te openen.

Montage van de ISO fille.

10 In het dialoogvenster Source File vak, klikt u op "Browse", selecteer het ISO-bestand uit de "Open" dialoogvenster en zodra het bestand zich bevindt, klikt u op 'Volgende'.

11 Selecteer "USB Device" om een ​​kopie op een USB flash drive te creëren.

12 In het volgende dialoogvenster selecteert u de USB-stick in de drop-down lijst en klik op "beginnen met het kopiëren."

13 Als het ISO-bestand op de USB-station wordt gekopieerd, gaat u naar de map van de USB flash drive wortel en dubbelklik op "Setup.exe" om een ​​programma te starten of te vinden en het gewenste bestand te openen.

Hints

  • Voorafgaand aan het gebruik van de Windows 7 USB / DVD Download Tool, moet Windows XP-gebruikers Microsoft .NET Framework 2.0 en Microsoft Image Mastering API v2 installeren. Deze zijn gratis verkrijgbaar bij Microsoft.
  • De Windows 7 USB / DVD Download Tool is niet specifiek gericht op de Windows 7 ISO en kan worden gebruikt om andere ISO-bestanden te monteren wanneer gegeven de Anchor Volume Descriptor Pointers (AVDPs) in een bepaalde ISO image-bestand. AVDPs zijn vooruitgang markers in een ISO-bestand waarmee software weten waar het begin en het einde van het bestand is.