Hoe te openen Wireless LAN

Hoe te openen Wireless LAN


Het wordt aanbevolen dat de draadloze beveiliging (encryptie) worden ingeschakeld op de router / AP en draadloos netwerk klanten om het afluisteren van het draadloze netwerk te voorkomen. Echter, als u een wireless access point (AP) voor de toegang van het publiek (zoals op een plaats van business) te creƫren, de draadloze beveiliging moet worden uitgeschakeld, zodat het netwerk beschikbaar is. U kunt de draadloze beveiliging mode op een Linksys, D-Link of Netgear draadloze router / AP via de webpagina's voor beheer uit te schakelen.

instructies

1 Klik op "Start" op de PC desktop, en vervolgens op "Zoeken" en typ "cmd" en druk op "Enter." Typ "ipconfig / all" op de opdrachtregel dat verschijnt en druk op "Enter." Let op de gateway IP-adres dat wordt weergegeven.

2 Open de Internet Explorer web browser om verbinding te maken met een Linksys draadloze router. Typ het IP-adres van eerder opgemerkt in de adresbalk (het moet in een "1.2.3.4" formaat). Druk op de toets "Enter". Typ de gebruikersnaam en een wachtwoord voor de router in de webpagina die verschijnt en druk op "Enter" (de standaard is een blanco gebruikersnaam en het wachtwoord van "admin"). Klik op de "Wireless" tab aan de bovenkant van de pagina. Klik op "Wireless Security" onder het tabblad draadloos. Klik op het vakje "Security Mode" en selecteer "uitschakelen." Klik op de knop "Save Settings".

3 Start Internet Explorer om verbinding te maken met een D-Link draadloze router. Typ het IP-adres van eerder opgemerkt in de adresbalk (het moet in een "1.1.1.1" formaat). Druk op de toets "Enter" om aan te sluiten. Voer de D-Link Administrator geloofsbrieven in de administratie webpagina die wordt weergegeven (standaard is meestal leeg gebruikersnaam en "admin" voor het wachtwoord) en druk op "Enter." Klik op het tabblad "Setup" aan de bovenkant van de webpagina en klik op "Wireless Settings" in het linkervenster. Klik op de "Security Mode" drop down box en klik op de "Disable Wireless Security (niet aanbevolen)" optie. Klik op de "Save Settings" knop die boven de "Wireless Network Settings" header.

4 Bring up Internet Explorer om verbinding te maken met een Netgear draadloze router. Typ het IP-adres van eerder opgemerkt in de adresbalk (het moet in een "wxyz" formaat) en druk op de "Enter". Typ de gebruikersnaam en het wachtwoord van de router Administrator-account op de webpagina die verschijnt (de standaard is meestal "admin" voor de gebruikersnaam en het "password" voor het wachtwoord). Tik op de "Enter". Klik op "Wireless Settings" en vervolgens op "Geen" onder "Security Options" en klik op 'Toepassen'. Sluit de webbrowser.