Hoe maak je een Epson 740 Problemen

De Epson 740 is een inkjetprinter waarmee een gebruiker naar zwart-wit of kleur documenten af ​​te drukken. De printer is al gestaakt en vervangen door de Epson Artisan 50 Ink Jet-printer. Ondanks dat veel gebruikers hebben nog steeds deze printer bij de hand. Problemen oplossen Epson 740 printer problemen is slechts een kwestie van het bepalen van het probleem en op zoek naar passende oplossingen.

instructies

1 Voer een nozzle controle en het reinigen van de printkop als het apparaat aan het afdrukken is verspringende verticale en horizontale lijnen. Herhaal dit proces totdat de lijnen verdwijnen. U kunt de nozzle-check en printkop reinigen functies in het gedeelte Utility van de printer, zodat u niet nodig om de stappen handmatig uitvoeren. Als dit het probleem niet oplost, kunt u overwegen het vervangen van de cartridge. Gebruik alleen originele Epson-cartridges voor een goede afdrukkwaliteit.

2 Zorg ervoor dat de printer instellingen zijn ingesteld op "kleur" en niet "zwarte" als je probeert om gekleurde documenten af ​​te drukken. Als het apparaat wordt afgedrukt onleesbare tekst, zorg ervoor dat het papier goed in de papierlade is geplaatst.

3 Raadpleeg de handleiding van de printer en controleer of uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten voor uw printer, want dit is vaak de oorzaak van trage of mislukte afdrukken. Als uw computer voldoet aan de systeemvereisten, maar je nog steeds problemen ondervindt, heldere ruimte op de harde schijf en overwegen uw systeemgeheugen. Ook overwegen over te schakelen op een USB-poort in plaats van steken met de parallelle poort, een USB-poort biedt een snellere data toevoer.

4 Verwijder het vastgelopen papier in de printer onmiddellijk wanneer de computer wordt u gevraagd met een vastgelopen papier foutmelding. Vreemde geluiden in de printer meestal een indicatie van vastgelopen papier, die kan leiden tot grotere schade printer wanneer niet onmiddellijk behandeld.

Hints

  • Raadpleeg de Epson Stylus Color 740 Ink Jet-printer pagina (zie bronnen sectie) voor meer tips voor het oplossen van problemen voor uw Epson 740.