Op het bouwen van uw eigen webpagina voor Vrije

Als u op zoek bent naar een zeer eenvoudige webpagina en je niet geïnteresseerd bent in het hebben van uw eigen domeinnaam of het betalen van een maandelijkse vergoeding, zijn er vele opties beschikbaar die u toelaten om een ​​webpagina voor gratis hebben. Terwijl de meeste sites de kosten compenseren door het hebben van advertenties en banners op uw webpagina, worden deze advertenties gericht. Gerichte advertenties zeggen dat ze advertenties die vergelijkbaar zijn in de natuur op het onderwerp van uw website. Het ontwerpen van een gratis website is iets dat zelfs een beginner webpagina bouwer te wijten kunnen voltooien om de templates aangeboden door de meeste websites.

instructies

1 Een bezoek aan een website die u toelaat om een ​​gratis website te bouwen. Een paar sites te overwegen zijn Angelfire.com, Webby.com en Homestead.com.

2 Meld je aan voor een account. Terwijl de fundamentele sites zijn gratis, hoeft u zich aanmelden voor een te maken. De sign up over het algemeen alleen bestaat uit je naam en e-mailadres.

3 Kies een sjabloon. Terwijl de meeste sites hun templates te zetten in secties op basis van thema's, bent u niet verplicht om de sjabloon te gebruiken zoals beschreven. Check ze allemaal te vinden die bij u past. De meeste templates zal ook een verscheidenheid van kleuren keuzes uit in elk ontwerp.

4 tekst toevoegen aan uw webpagina. het toevoegen van tekst is normaal gesproken zeer eenvoudig. Er zijn twee opties voor dit. In sommige gevallen zult u typt in het gebied dat u wilt dat de tekst moet worden weergegeven. In andere gevallen kunt u een tekstvak waarin u uw bericht te posten te hebben.

5 Foto's toevoegen aan de site. De keuzes voor het toevoegen van foto's is normaal dat u de foto's van uw computer uploaden naar uw gratis website account. Daarna is het slepen en neerzetten, dat is u de muis gebruiken om op de foto in een lijst, en terwijl u de muisknop ingedrukt en sleep het naar de plaats waar je het wilt op de webpagina en laat vervolgens de muisknop los. De andere optie is om met vooraf ingestelde sjablonen fotogebieden. U klikt op de foto sectie en een lijst van uw geüploade foto's worden weergegeven. U kiest zelf de foto die u wilt, klik erop en klik vervolgens op een submit knop. De foto uit de lijst zal nu op uw webpagina.

6 Opslaan en uw website. Na het aanmaken van een gratis webpagina zeker om te besparen en legt dit. In sommige gevallen is dit een enkele stap. In andere gevallen moet je specifiek kiezen om de webpagina in te dienen zichtbaar op het internet te maken. Dit kan goed zijn als u werkt op een pagina en wens om het later af te maken. Nadat u de site van de manier waarop u wilt, kunt u vervolgens indienen.