Tips voor een HP L7680

De HP Officejet Pro L7680 biedt all-in-one printer, scannen en kopiëren ondersteuning met behoud van een compact ontwerp dat overal in het huis of kantoor past. Daarnaast is de zeer interactieve bedieningspaneel kan de gebruiker bewerken en te regelen drukt rechtstreeks uit de printer, zonder een directe computer interface. Al deze functies en opties kan overweldigend zijn, maar er zijn verschillende tips en trucs die u helpen om het meeste uit van de HP L7680 printer.

Werk Vaak

Hoewel de HP L7680 is ontworpen om de "Auto Detect" functie van besturingssystemen zoals Windows XP, Windows Vista en Windows 7, de trekker van het automatisch geïnstalleerd stuurprogramma kan niet de gebruiker het voordeel van alle functies geven. Daarnaast kan upgrades voor de besturingssystemen zoals het verplaatsen van Windows XP naar Windows 7 leiden tot problemen met diverse print- en scanfuncties sinds chauffeurs speciaal zijn ontworpen voor het besturingssysteem. Gelukkig HP.com houdt een lijst van de huidige drivers en software-updates voor gebruik met de HP L7680.

optionele Bluetooth

Hoewel de HP L7680 All-in-One printer een netwerk printer en kan worden aangesloten op het internet, wordt beperkt door de noodzaak om te hechten aan een ethernetpoort. Dit betekent dat de printer moet zich in de buurt van de Ethernet-muur-verbinding. Gelukkig is de L7600-serie is compatibel met de HP Bluetooth draadloos afdrukken adapter. Deze adapter wordt aangesloten op de USB-poort van de printer en geeft de draadloze printer verbinding met een privé-netwerk.

Paper Jam

Een van de meest voorkomende problemen bij iedere printer is het vastgelopen papier. Met de L7680 All-in-One, het grootste deel van het vastgelopen papier gebeuren bij de ingang van de papierinvoer aan de onderkant van de printer net achter de lade. Verlichten een papierstoringsbericht door eerst de printer zichzelf uitschakelt en de stekker uit de muur. Zodra de stroomvoorziening is losgekoppeld van het apparaat, verwijder de achterklep en voorzichtig eventuele vastgelopen papier uit het systeem te verwijderen. Vergeet niet om al het vastgelopen papier, ongeacht hoe klein te verwijderen, omdat zelfs kleine stukjes papier vastgelopen waarschuwing kan leiden en belemmeren de normale werking van de printer. Zodra de printer vrij is van papier, vervang dan de achterklep en de printer opnieuw te starten.

Netwerkfout

Af en toe de L7680 printer kan ondervinden netwerkcommunicatie kwesties. Repareren van een communicatie probleem door het uitschakelen van de printer en het uitzetten van de computer en de router. Vervolgens macht op de router, dan is de HP All-in-One printer en vervolgens de computer.