Hoe te Lightning Maak met beeldbewerking

Hoe te Lightning Maak met beeldbewerking


Met grafische software, kan de nieuwste fotograaf aan de deskundige ontwerper bewerken en verbeteren van foto's. Je bent niet langer gebonden aan het weer of seizoenen; kunt u elementen toe te voegen als de bliksem naar de meest zonnige, heldere dag even. Met een basis software programma zoals Paint (meegeleverd met Microsoft Windows-installaties die teruggaat naar versie 1.0), kunt u een cartoon versie van de bliksem toe te voegen, zoals Paint houdt geen rekening met veel textuur of realisme. Aan de andere kant, de Photoshop-graphics pakket (oorspronkelijk verkocht op zijn eigen en nu onderdeel van de Adobe Creative Suite, met een meest recente versie van CS5) zorgt voor gedetailleerde, realistische bliksemschichten.

instructies

Met behulp van Photoshop

1 Open Photoshop en klik op "File" en klik op 'Openen'. Blader naar de plaats waar de foto zich bevindt en dubbelklik erop om deze toe te voegen aan uw werkruimte.

2 Klik op het pictogram "Nieuwe laag", die eruit ziet als een gebogen post-it note, aan de onderkant van de "Layers" palet aan de rechterkant van het scherm. Een nieuwe laag 1 toegevoegd; klik met de rechtermuisknop en kies "Layer Properties." Hernoem het "Bout 1."

3 Klik op de "Penseel" tool op het "Tools" palet aan de linkerkant van het scherm. Let op de nieuwe werkbalk aan de bovenkant van het scherm. Open het menu "Brush" en selecteer een fuzzy cirkel borstelkop, zoals # 45, # 65, of # 100. Klik op het vakje "Natte randen" op de werkbalk. Dubbelklik op de top-links box van het "Color Picker ', dat is de twee overlappende gekleurde vierkantjes in het" Tools "palet. Selecteer een gele kleur.

4 Trek een lijn van de bliksem op de foto. Dubbelklik op het "Bout 1" laag op het menu "Layer Style" te krijgen. Controleer de "Slagschaduw", "Outer Glow ',' Inner Glow," en "Bevel en Reliëf" dozen, klik op de knop "OK". Dit maakt de bliksemschicht verschijnen neon en getild de pagina.

5 Klik met de rechtermuisknop de "achtergrond" laag en selecteer "Duplicate Layer," voor een optionele toebehoren. In de "As" box, type "Dark Sky", klik op "OK." Klik op de "Lasso" tool op het menu 'Extra' en trek een lijn rond gewoon de lucht deel van de foto. Een gestippelde knipperende lijn verschijnt. Klik op het menu "Beeld" aan de bovenkant van het scherm en klik op 'Aanpassen' en kies "Helderheid / Contrast." Gebruik de schuifbalken om uw lucht donkerder en meer storm-achtig.

6 Klik met de rechtermuisknop-wijzende driehoek in een cirkel op de top van de "Layers" palet, selecteer dan "Eén laag."

7 Klik op 'Bestand' en klik op 'Opslaan als. " Geef de foto een nieuwe naam; doe het niet redden op de top van de oude, voor het geval je het wilt hergebruiken.

Met behulp van Paint

8 Open Paint en klik op "File" en klik op 'Openen'. Blader naar de plaats waar de foto zich bevindt en dubbelklik erop om deze toe te voegen aan uw werkruimte.

9 Klik op de "Penseel" tool op het "Tools" palet. Selecteer één van de lijn opzetborstels eronder, klik vervolgens op een gele box aan de "Color Picker" aan de onderkant van het scherm.

10 Teken bliksemschichten op je foto. Voeg meer bouten met de opzetborstels en kleuren om uw voorkeur.

11 Klik op 'Bestand' en klik op 'Opslaan als. " Geef de foto een nieuwe naam; doe het niet redden op de top van de oude, voor het geval je het wilt hergebruiken.