Hoe maak je een Samsung Laser Cartridge gratis Recycle

Hoe maak je een Samsung Laser Cartridge gratis Recycle


Samsung laserprinters toner cartridges, die in tegenstelling inktcartridges zijn groter en zijn gevuld met poeder in plaats van inkt. Ze kunnen ook metalen, hars en andere componenten die ze moeilijk voor een traditionele afvaldepot te verwerken te bevatten. Ze weg te gooien stuurt ze naar een stortplaats, waar die potentieel giftige stoffen kunnen lekken in de bovengrond. Samsung heeft een recycling programma dat specifiek gericht naar de recycling en hergebruik van elk onderdeel van de cartridges. En het beste van alles, Samsung betaalt voor de scheepvaart.

instructies

1 Ga naar Samsung's cartridge-recycleprogramma website (zie bronnen). Om een ‚Äč‚Äčklein aantal cartridges terug te keren, dan heb je de consument gedeelte van de pagina te gebruiken.

2 Typ in uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam en adres, in het kader van "Registreren en verzoek SmartLabel." Als u niet wilt promotionele informatie van Samsung wilt ontvangen, vinkt u het vakje onder de tekstvakken. Klik op 'Verzenden & Print Label "om het etiket af te drukken.

3 Wikkel de Samsung laser cartridge in een plastic zak om eventuele lekken tijdens het transport te voorkomen, en zet de cartridge in de originele verpakking, indien mogelijk. Zo niet, zet het in een vergelijkbare omvang box. Tape de SmartLabel om de doos en zet het in een postbus.