Hoe te bewegen een OEM Office-licentie

Microsoft OEM (Original Equipment Manufacturer) softwarelicenties zijn alleen beschikbaar van computerfabrikanten. De software is vooraf geïnstalleerd op de computer voordat het wordt verscheept naar de klant. Microsoft Office is beschikbaar als een OEM-licentie, meestal beschikbaar tegen een aanzienlijk lagere prijs van retail licenties. De reden voor dit verschil is dat Microsoft Office OEM licenties zijn eenmalige licenties voor één computer. De software kan niet worden verplaatst naar een andere computer. De software licentie kan worden overgedragen aan een andere persoon indien de computer zelf is overgedragen.

instructies

1 Verzamel alle apparatuur, handleidingen, cd's en ontvangsten die bij de computer kwam toen het werd gekocht.

2 Hier vind je Microsoft Office OEM Certificaat van Echtheid dat bij uw computer, samen met de installatie-cd (als deze is meegeleverd met uw computer), handmatig of Quick Start Guide.

3 Breng de computer met alle bovenstaande cd's, handleidingen, ontvangsten en Certificaat van Echtheid aan de nieuwe eigenaar.

4 Vernietig alle kopieën van de Microsoft Office-OEM-software die u hebt gemaakt voor back-up op de overdracht van de OEM-licentie aan de nieuwe eigenaar te voltooien.