Wat is een Cache op Facebook?

Een cache is de plaats waar internetbrowsers gegevens op te slaan, zodat de gegevens sneller kunnen worden geopend wanneer het wordt gevraagd. Zo zijn websites, zoals bij, die eerder geopend opgeslagen in de cache om de pagina's sneller wanneer ze heropend laden. Een cache neemt data ruimte, zodat een cache kan worden verwijderd om ruimte vrij te maken.

Verwijder Cache Problemen Facebook

Als u problemen ondervindt op Facebook, kan je de cache van de oorzaak van de problemen. Wissen van het cachegeheugen Iinternet's kunnen de problemen op Facebook en Facebook spel apps, zoals het oplossen van "Farmville." Een van de problemen die zich kunnen voordoen met caching is Facebook-pagina's zijn niet actueel of de pagina is verkeerd geladen. Als het cachegeheugen van uw computer niet het probleem op te lossen, probeer dan het bijwerken van uw browser om de meest recente versie.

Wis Cache in Internet Explorer 8.0

Open Internet Explorer. Klik op 'Extra' in de werkbalk en selecteer 'Internet-opties. " Klik op het tabblad 'Algemeen' en klik op 'Verwijderen' onder Browsing History. In het nieuwe venster Browsegeschiedenis verwijderen, selecteer "Temporary Internet Files." Klik op "Verwijderen" en sluit uit de browser.

Wis Cache in Safari

Open Safari. Klik op 'Safari' in de bovenste werkbalk en kies "Empty Cache." Klik op "Empty" wanneer u wordt gevraagd "Are you sure?" u wilt de cache verwijderen.

Wis Cache in Firefox 3.5

Open Firefox. Klik op 'Extra' in de werkbalk en kies "Recente geschiedenis wissen." Klik op het vakje naast "Cache" om deze te selecteren en vervolgens op "Nu wissen." Sluiten en opnieuw openen Firefox om het proces te voltooien.