Hoe maak je een aanvaardbare e-mailadres

Hoe maak je een aanvaardbare e-mailadres


Het e-mailadres dat u te maken is aanvaardbaar als het voldoet aan de behoeften van uw persoonlijke of zakelijke leven, of beide. Voor sommigen een e-mail met een pakkende gebruikersnaam, van een kleine e-mailprovider, kunnen geschikt zijn; voor anderen is het het beste om te gaan met een gevestigde, gerenommeerde aanbieder zoals Google of MSN. In veel situaties, je e-mailadres maakt deel uit van de eerste indruk die je maakt. Uw gebruikersnaam en provider moet met zorg worden gekozen, zodat de indruk is positief.

instructies

1 Kies een provider. Als je gaat om uw e-mail te gebruiken voor het bedrijfsleven, vraag uw medewerkers die e-mail provider ze gebruiken en een account bij die provider te creëren. Als het een persoonlijk e-mailadres, gebruik je gezonde verstand --- herinneren dat gevestigde bedrijven zijn beter bekend, maar kunnen minder functies dan kleine, niche-e-mailproviders bevatten.

2 Ga naar de website van de provider die u hebt geselecteerd en start het proces aan te melden voor een e-mailadres.

3 Selecteer een gebruikersnaam. Als je in het bedrijfsleven, moet u het schoon en professioneel te houden; overwegen gebruik te maken van uw echte naam. Als het een persoonlijk adres kunt u minder streng zijn, maar het is altijd een goed idee om een ​​gebruikersnaam vrij van enige negatieve associaties te kiezen.

4 Kies een wachtwoord. Zorg ervoor dat het is iets dat niemand, maar je zal het weten. Vul de rest van de informatie over de vorm en legt dit voor aan uw aanvaardbaar e-mailadres.