Hoe te downloaden & TV PDFs op de iPad

De compatibiliteit als PDF-bestanden op meerdere platforms is slechts een van de redenen van het document formaat is zo populair en je iPad is geen uitzondering. De iPad biedt verschillende opties voor PDF-bestanden, zoals directe weergave in Mail en Safari, evenals het bekijken en downloaden door middel van iBooks. iBooks, dat is een gratis applicatie ontwikkeld door Apple, kunt u ook PDF-bestanden importeren van uw computer via iTunes en apps van derden, zoals Dropbox.

instructies

1 Tik op de "App Store" app-pictogram en tik op het pictogram 'Zoeken' aan de onderkant van de app-venster. Typ 'iBooks' en tik op het resultaat in het pop-up venster met zoekresultaten. Tik op "Free" om iBooks te downloaden en voer uw Apple ID en wachtwoord als daarom wordt gevraagd door de App Store. Tik op "Install" om iBooks te installeren als deze niet automatisch geïnstalleerd.

2 Navigeer naar een PDF-online in Safari. Na de gehele PDF klaar is met laden, tik op de "Open in iBooks" knop die in de zwarte balk aan de bovenkant van de pagina wordt weergegeven. Als u niet de zwarte balk te zien, tikt u op de bovenkant van de pagina net onder de URL-balk. U kunt ook PDF's in derde-party apps, zoals Dropbox en Good reader van Safari openen.

3 Open een e-mail met een PDF-bestand in Mail en tik op het PDF-bestand icoon, die een pijl kenmerkt. Zodra de PDF klaar is met downloaden, tikt u nogmaals op het pictogram om de PDF te bekijken. Tik op het pictogram "Share", die een rechthoek lijkt met een pijl uit komt, in de rechter bovenhoek van het venster PDF display. Tik op "Open in iBooks" om de PDF om uw iPad op te slaan en te bekijken in iBooks.

4 Open iTunes op uw computer, sleept u een PDF-bestand en zet het in het venster applicatie toe te voegen aan uw iTunes-bibliotheek. Sluit uw iPad op uw computer en klik op het pictogram van het apparaat dat in de linker kolom van de toepassing iTunes-venster verschijnt. Klik op het tabblad 'Boeken' en klik op het vakje naast "Sync Books" om uw PDF-bestanden te synchroniseren van uw computer naar uw iPad.