Hoe DVD converteren naar MP4 Freeware

Het omzetten van een DVD naar een MP4-bestand kan eigenlijk een beetje lastig, maar met de hulp van DVD Decrypter en PS3 Video 9, dit proces wordt het heel eenvoudig en ongecompliceerd. De naam kan een beetje verwarrend zijn als je het niet gebruikt om te spelen op een PS3, maar alles wat het doet is het creëren van een generiek MP4-bestand dat kan worden gebruikt in een compatibel apparaat.

instructies

Kopieer DVD bestand naar de computer

1 Download en installeer DVD Decrypter. Plaats uw dvd in het schijfstation van uw computer. Open het programma dat u zojuist hebt geïnstalleerd. In het bovenste menu "Mode", kies dan "IFO I" mode.

2 Ga naar 'Extra' in het bovenste menu en selecteer 'Instellingen'. Onder 'IFO Mode', wijzigt u de file splitsen op "Geen." Druk op "OK."

3 Selecteer 'stream processing "op het hoofdscherm en selecteer alleen het eerste videobestand. Deze zal worden gevestigd op de top van de lijst en is de belangrijkste film op de DVD die u wilt kopiëren naar uw computer.

4 Klik op de knop 'Bladeren' en kies een plaats op uw computer waar u wilt het filmbestand op te slaan. Klik op de "Decrypt" knop en uw film wordt gekopieerd naar uw computer waar u geselecteerd. Dit zal ongeveer 20 minuten in beslag.

Converteren naar MP4

5 Download en installeer Red Kawa PS3 Video Converter. Vervolgens moet je de video-omzetter programma dat u zojuist hebt geïnstalleerd openen. Hier wordt u gevraagd welke firmware u werkt op de PS3, maar omdat het maakt niet uit, selecteert u de meest recente.

6 Selecteer "Video File" als je worden met het huis menuscherm. Selecteer vervolgens "Convert Nieuw bestand," die zal worden op de onderste rechterkant van het scherm. U krijgt de mogelijkheid om ofwel de normale modus of de macht te kiezen hebben. Selecteer "Normal Mode."

7 Klik op "Select File" en kies het bestand dat u zojuist hebt gemaakt met DVD Decrypter. Op het volgende scherm, moet u kiezen waar u het nieuwe MP4-bestand en wat het moet de naam op te slaan. Doe dit dienovereenkomstig.

8 Kies de juiste instellingen op het volgende scherm. Hoe beter de kwaliteit die u te maken, hoe groter het bestand zal zijn en hoe langer het duurt om te zetten. Dit alles hangt af van de grootte van het scherm dat u kijken naar het bestand op. Een groter scherm heeft behoefte aan betere kwaliteit, dus kies "Verhoogde Video" en "Best" in het kader van video / audio kwaliteit.

9 Selecteer "Convert File" en de film zal worden omgezet in een MP4. Dit zal een vrij lange tijd in beslag nemen omdat het hele bestand moet worden gedemonteerd en stukjes weer bij elkaar.