Hoe maak je CD Covers Met Nero

Hoe maak je CD Covers Met Nero


Nero Multimedia Suite 10 is een uitgebreid softwarepakket dat gebruikers in staat stelt om foto's en muziek te organiseren, branden cd's en dvd's, diavoorstellingen en bewerken van video. De software bevat ook de Nero CoverDesigner applicatie, die cd-hoesjes en labels kunt maken voor gebrande schijven. Of u nu een pre-en-klare Nero sjabloon te gebruiken of maak zelf een CD-cover van de grond af, kun je creatief met je hoesontwerp door met inbegrip van persoonlijke tekst en afbeeldingen te krijgen.

instructies

1 Ga naar "Start", klik op "Alle programma's" en selecteer "Nero." Highlight "Nero 10" en een open Nero CoverDesigner. Bij het ontwerp wordt geopend, zal de "Nieuw Document" dialoogvenster verschijnt op het scherm.

2 Blader door de lijst van CD en DVD hoes templates, en kies uw gewenste sjabloon, zoals "Standard", "Mini-CD" of "Slim Pack." Als u niet zeker weet welke sjabloon te kiezen, kijk naar de voorkant van je CD-cover verpakking. Het type dekking zullen genoteerd worden op de voorzijde van de verpakking. Na het selecteren van de sjabloon type selecteert u een stijl van de omslag. Nero biedt gebruikers verschillende vooraf gemaakte sjabloon deksel modellen, zoals "jazz," "silhouetten" en "Disco." U kunt ook het ontwerpen van een eigen CD-cover door de optie "Empty Document".

3 Voer een titel voor de cd cover wanneer het venster "Document data" op het scherm verschijnt. De titel wordt in de CD-cover template worden gestoken. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​musicus of bandnaam's toe te voegen aan het deksel. Klik op "OK" als je klaar bent met het invoeren van de titel en de naam van de artiest.

4 Voeg een digitale afbeelding voor uw lay-out door te klikken op de "Object" tab toolbar, aandacht voor de optie "Invoegen" en het selecteren van "Beeld." Zoek de digitale afbeelding op uw computer en klik op 'Openen'. Afhankelijk van de grootte van de afbeelding, moet u de verhoudingen aanpassen om goed te passen op de CD cover template. U kunt de afbeelding vergroten of verkleinen door te klikken en de zwarte vierkantjes te slepen op de hoeken en zijkanten van de afbeelding.

5 tekst toevoegen aan uw lay-out door te klikken op de "Object" tab toolbar, aandacht voor de optie "Invoegen", en het selecteren van de optie "Text Box". Als je je muis boven op het sjabloon, zult u merken dat het pictogram "ABC" naast uw cursor. Klik op de sjabloon en sleep de cursor naar de linkerkant van het scherm. Het tekstvak wordt in de template worden geplaatst en het venster "Eigenschappen" wordt geopend op uw scherm. Voer uw tekst en selecteer een lettertype, de lettergrootte en de tekstkleur. Wanneer u klaar bent met uw tekst te bewerken, klik op de knop "OK".

6 Klik op de "Normal Paper" drop-down menu, en selecteer uw cd cover product, zoals Avery, Memorex of Neato. Als u gebruik maakt van een leeg vel papier, kunt u de drop-down menu op te verlaten "Normal Paper."

7 Klik op het tabblad "File" en sla uw nieuwe ontwerp. Wanneer u klaar bent met het opslaan van je ontwerp, plaats uw lege cd voorblad naar beneden in de printer, klikt u op het tabblad "File" en selecteer "Afdrukken."