IVR naar MP3 Conversion

IVR is de bestandsindeling die wordt gebruikt voor audio en video op de RealNetworks RealPlayer. De IVR-formaat wordt niet ondersteund door andere mediaspelers. Dit betekent dat als je wilt zijn in staat om uw IVR bestanden te gebruiken met andere programma's of apparaten, moet u eerst de bestanden te converteren naar een ander bestandsformaat. Er is geen directe manier in RealPlayer om het bestand conversie naar MP3 te doen, maar het kan worden gedaan met een paar programma's.

Het omzetten van IVR naar DAT

Kijk voor de mogelijkheden werkbalk in RealPlayer. Vanuit de werkbalk opties, moet u "Burn / Transfer" uit de beschikbare opties te selecteren. Dit brengt u naar de Burn / Transfer scherm. Op dit scherm moet je slepen en neerzetten van de IVR-bestand dat u wilt naar beneden te converteren naar het rechter paneel. Plaats een lege beschrijfbare cd in de cd-writer-station op uw computer. Wanneer u alle van de IVR bestanden die u wilt branden, zal je nodig hebt om te kiezen "Brand een DVD / VCD" aan de linkerkant van het scherm. Dit zal de IVR-bestanden branden op uw lege cd als een VCD. Wanneer u de voltooiing bericht te krijgen, kunt u klikken op "OK" en sluit RealPlayer --- maar zorg ervoor dat de VCD te verlaten in het station.

Het omzetten van DAT naar AVI

Zodra de IVR bestanden zijn gebrand op VCD, moet u downloaden en installeren van de AVS video-omzetter (zie bronnen hieronder). Dit programma is niet gratis, en je zal moeten betalen om het te houden. De 2009 prijs: $ 39.

Open het programma op uw computer en klik op de knop "naar AVI" te converteren van DAT naar AVI. DAT is het bestandstype dat de IVR-bestanden werden omgezet in op de VCD. Klik op de knop "Bladeren" door "Name Input File" en selecteer het DAT-bestand van de VCD. U kunt meerdere bestanden tegelijk selecteren als je meer dan één IVR op de VCD. Klik op "Convert Now" om de bestanden te converteren naar AVI en wachten op de pop-up die u laat weten dat de conversie is voltooid.

Het omzetten van AVI naar MP3

Wanneer uw DAT-bestanden de conversie naar AVI-bestanden hebt voltooid, kunt u uw webbrowser gebruiken om naar de Media Convert website (zie bronnen hieronder) om de conversie naar MP3 te voltooien. Media Convert is gratis te gebruiken. U kunt slechts één bestand te converteren in een tijd, dus selecteer uw bestand. Ga vervolgens in het kader van de advertenties en het gebruik van de tweede drop-down menu om MP3 als uw output bestand formaat te kiezen. Klik op de paars / blauwe knop "OK" naar rechts, en de AVI zal omzetten naar MP3. Het scherm zal vernieuwen totdat de conversie is voltooid. Als het klaar is, krijgt u een download link op de pagina voor de nieuwe MP3-bestand.