Hoe maak je een website om Google Analytics toevoegen

Hoe maak je een website om Google Analytics toevoegen. Google biedt een groot aantal nuttige web tools die bezoekers kunnen gratis gebruik maken. Voor website-eigenaren, een van de meest waardevolle diensten is Google Analytics. Zodra een website in het systeem wordt ingevoerd, Google Analytics geeft terug gedetailleerde siteverkeer rapporten. Maak gebruik van deze service door het invoeren van uw website in hun systeem.

instructies

1 Vind de Google Analytics website. Typ 'analytics' in de zoekbalk van Google en de motor zal u naar de site.

2 Log in met uw Google-accountgegevens. Voordat u een website kunt toevoegen, moet u ofwel registreren bij Google of gebruik maken van uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen op uw Google-account.

3 Klik op de "Sign Up" knop om uw website toe te voegen aan Google Analytics. Wilt u zien hoe de dienst werkt voordat u uw website informatie, selecteer "Neem de Tour" in het hoofdmenu.

4 Zorgen voor de website-URL, accountnaam en tijdzone. Nadat je op "Continue", u wordt gevraagd om uw contactgegevens te geven. U moet dan akkoord gaan met de voorwaarden van de dienst die door Google Analytics.

5 Kopieer de code gegeven op de pagina's van uw site. Zodra de code op de webpagina's is geïnstalleerd, kan Google Analytics informatie te verstrekken.

6 Bekijk uw rapporten op elk gewenst moment. Meld u aan bij de Google Analytics site om uw tracking rapporten te zien. Rapporten bevatten bezoeken, tijd op pagina en bounce rate.

Hints

  • Nadat u de code voor het bijhouden van uw website te krijgen, kunt u het rapport van Google Analytics voor de status van de installatie te controleren.