Hoe maak je een Front Page Krant Met behulp van MS Word maken

Hoe maak je een Front Page Krant Met behulp van MS Word maken


Een document dat lijkt op de voorpagina van een krant kan zorgen voor een opvallende schoolrapport, vakantie brief aan vrienden en familie of een nieuwsbrief voor je club of klasse. Als u toegang tot Microsoft Word hebt, kunt u een krant pagina met de functie kolom en de integratie van zwart-wit foto's of illustraties maken. U kunt uw krant afdrukken te mailen en uitdelen of gewoon e-mailen.

instructies

1 Plaats een titel deel aan de bovenkant van de pagina die zal overspannen over de pagina over de kolommen. In Word 2003, ga naar het menu "View" en selecteer "Koptekst en voettekst." In Word 2007 of 2010, ga naar het menu "Insert", selecteer "Header" en kies "Edit Header." Klik op de "Center Alignment" knop op de "Opmaak" werkbalk in Word 2003 of het tabblad "Thuis" in Word 2007 of 2010. Klik met de rechtermuisknop en kies "Font." Verander het lettertype "Times New Roman" en de lettergrootte op "28" en klik op "OK." Typ de titel van uw krant in de koptekst.

2 Instructies in het eerste deel van het document Header weergave te sluiten. Ga naar het menu "View" in Word 2003 en selecteer "Print Lay-out." Ga naar het tabblad "View" in Word 2007 of 2010 en selecteer "Print Lay-out."

3 Klik op de knop "Kolommen" op de "Standard" toolbar in Word 2003 of het tabblad "Pagina-indeling" in Word 2007 of 2010. Selecteer het aantal kolommen dat u wilt op uw krant voorpagina. Met behulp van drie of vier kolommen helpt uw ​​papieren realistisch. Klik op de knop "Rechtvaardigen" op het "Formatteren" toolbar in Word 2003 of het tabblad "Thuis" in Word 2007 of 2010. Dit zal uw tekst over elke kolom te lijnen.

4 Typ een titel voor uw eerste nieuwsbericht aan de bovenkant van de pagina in alle hoofdletters. Typ de gegevens voor het eerste verhaal in de standaard zin geval. Wanneer u klaar bent om een ​​foto toe te voegen aan uw nieuwsbericht zijn, plaatst u de cursor waar u het wilt toevoegen. Ga naar het menu "Invoegen" in Word 2003, ga naar "Beeld" en selecteer "Clip Art" of Uit bestand. "Ga naar de" Insert "tab in Word 2007 of 2010. Klik" Picture "of" Clip Art "in de "Illustratie" groep. Selecteer de afbeelding op uw computer of de clip art afbeelding die u wilt gebruiken en klik op "Insert".

5 Verander het beeld in zwart-wit, als je wilt. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer "Show Picture Toolbar" in Word 2003. Klik op de "Kleur" en selecteer "grijswaarden." In Word 2007 of 2010, klik op de afbeelding om deze te selecteren. Ga naar het tabblad "Format" onder "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" en klik op de "Color" knop. Selecteer de kleurtoon u wilt toepassen. Als u een afbeelding wilt vergroten of verkleinen, klikt u op een zijkant of hoek van de grens en sleep deze naar de gewenste grootte.

6 Stoppen met het invoeren van uw nieuws foto's en tekst van de krant voorpagina te vullen. Klik op de knop "Save", voer een naam voor het document en sla het op de gewenste locatie. Afdrukken of e-mail de krantenpagina.