Hoe te verkopen van een gebruikte Nintendo DS Lite op eBay

We kopen dingen die we uiteindelijk willen we hadden niet. Misschien nieuwsgierigheid kreeg het beste van u, maakte je uitgeven en koop een Nintendo DS Lite. Kort daarna echter, ontdek je dat je de tijd om te spelen niet eens vinden, of dat videogames gewoon niet een zorg van jou. Ongeacht de reden waarom u wilt om zich te ontdoen van te krijgen, eBay is een effectieve manier om het te doen. Volg deze stappen om een ​​gebruikte Nintendo DS Lite te verkopen op eBay.

instructies

1 Schrijf u in voor een verkopers-account op eBay. Dit vereist een eenvoudige documentatie van informatie, meestal een credit card nummer om uw gegevens te controleren.

2 Betaal een marginale kosten om te beginnen. De vergoeding varieert van een kwart tot $ 4,80 voor elk punt, afhankelijk van wat het is. Dit kan worden betaald zoals je zou willen.

3 Doorzoek eBay voor andere mensen verkopen hun gebruikte Nintendo DS Lite. Dit geeft je een idee van de markt te geven en of het de moeite waard om te verkopen zou zijn. Als je denkt dat het is marginaal, afhouden verkopen.

4 Plaats uw product en geven een goede beschrijving. Spreken zeer van je Nintendo DS Lite, waardoor stress op de conditie en het ontbreken van slijtage (zolang dit het geval is).

5 Fotografeer je Nintendo DS Lite. Shoppers vaak graag het artikel dat ze overweegt de aankoop te zien, en een foto zal hen helpen controleren of deze in goede staat is.

6 Stel het startbod. Je kunt het zo laag of zo hoog te stellen als je wilt, maar eerst eens de andere prijzen van mensen die de verkoop van een Nintendo DS Lite en wat je wilt om te gaan voor.

Hints

  • Maak uw apparaat kijken gloednieuwe mogelijk voordat u het te fotograferen. Je wilt dat mensen een apparaat dat eruit ziet alsof het nieuw te zien.
  • Als u niet tevreden met de prijzen van andere Nintendo DS Lites zijn, wacht een dag. Zie hoe de biedingen vorderen.
  • Als u het bieden lage start, kon je het risico de verkoop van uw kostbare DS voor een zeer lage prijs. Begin tegen een redelijke prijs die je niet zal verliezen te veel geld.
  • eBay vereist dat u hen te betalen 5,25% van uw product verkoopprijs. Houd hier rekening mee bij het instellen van uw bod.